Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 17:20

ΠΑΕ Σαντορίνης: Την Τετάρτη το ραντεβού με τον δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και έπειτα ανακοινώσεις

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σαντορίνης που φέρνει την ομάδα ένα βήμα πριν την αποχώρηση της από την επαγγελματική της κατηγορία φαίνεται ότι επιτέλους ευαισθητοποίησε έστω και καθυστερημένα τον δήμαρχο Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλα που βρήκε τον χρόνο να συζητήσει με αντιπροσωπεία της ομάδας σε ένα ραντεβού που προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 28/7 στις 15:00.

Τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτή τη συνάντηση είναι πλέον γνωστά σε όλους, αφού η ΠΑΕ Σαντορίνης τα δημοσιοποίησε μέσω ανακοίνωσης της. Οι άνθρωποι της ομάδας που θα επισκεφθούν τον δήμαρχο κ. Σιγάλα δεν πρόκειται να ζητήσουν τίποτα περισσότερο από την υλοποίηση όσων έχει υποσχεθεί και βέβαια περεταίρω στήριξη στην ομάδα του νησιού που έχει πετύχει τη μέχρι σήμερα μεγαλύτερη επιτυχία στις Κυκλάδες με τη συμμετοχή της στη Super League 2.

Δεδομένου ότι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει τηρήσει την υπόσχεση της για την συγχρηματοδότηση έστω με το μικρό ποσό των 250.000€ για την ανακατασκευή του γηπέδου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρων αναμένουμε και την τοποθέτηση του κ. Σιγάλα πάνω στο θέμα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι επιτέλους η ΠΑΕ Σαντορίνης θα πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στο γηπεδικό.

Πηγές, προερχόμενες από την ΠΑΕ αναφέρουν ότι σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα της συνάντησης θα δημοσιοποιηθούν μέσω ανακοίνωσης την Τετάρτη το βράδυ.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares