Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 18:50

Super League 2: Προβάδισμα ανόδου ο Λεβαδειακός

Σημαντικό προβάδισμα για την απευθείας άνοδο στη Superleague πήρε ο Λεβαδειακός που επικράτησε της Βέροιας με σκορ 1-0 εκτός έδρας, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που θα κρίνει και ποια ομάδα θα βρεθεί απευθείας στην πρώτη κατηγορία και ποια θα δώσει αγώνα μπαράζ.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε στο 58ο λεπτό ο Πολέτο έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Μυτίδη και πλέον οι Βοιωτοί έχουν τον πρώτο λόγο, ενόψει της ρεβάνς, η οποία και θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα (15/5) στη Λειβαδιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά δυναμικά με τη Βέροια να έχει την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 4ο λεπτό με την κεφαλιά του Πασά να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 10′ ο Μούργος έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ έπειτα από κόρνερ, όμως ο Μάρκοβιτς ήταν στη θέση του και έδιωξε τον κίνδυνο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, χωρίς όμως κάποια αξιόλογη στιγμή.

Έτσι ο Λεβαδειακός βρήκε τον τρόπο να παγώσει το ματς και να αρχίσει να κρατά περισσότερο μπάλα. Στο 36′ ο Μυτίδης είχε μια καλή φάση, όπου νίκησε δύο αντιπάλους αλλά το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ στο 41′ είχε άλλη μια σημαντική στιγμή με την κεφαλιά του να έχει την ίδια κατάληξη. Ένα σουτ του Μούργου που ένα λεπτό μετά ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα σουτ του Γαβρηιλίδη για τη Βέροια να περνά άουτ και στη συνέχεια ήρθε το γκολ για τον Λεβαδειακό. Ο Μυτίδης έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Πολέτο, που βρέθηκε σε θέση βολής και έγραψε το 1-0 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Ακολούθησαν ένα σουτ για κάθε ομάδα, αρχικά για τους Βοιωτούς με τον Συμελίδη και στη συνέχεια με τον Πασά για τη Βέροια για τη Βέροια χωρίς όμως να βρει στόχο κανείς από τους δύο. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Λεβαδειακός πήρε ένα σημαντικό διπλό και πλέον έχει το προβάδισμα για την απευθείας άνοδο.

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86′ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (66′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (66′ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κάτσε (77′ Πόζογλου), Πασάς (86′ Καπνίδης).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (53′ Συμελίδης), Μεχία, Νίλι (82′ Λιάγκας), Πολέττο, Βήχος, Μυτίδης (71′ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο (71′ Βρακάς).

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares