Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 00:29

Μέλος του Διοικητικού Επιμελητηρίου – Ομίλου Διοικητικών Επιστημόνων Ελλάδος ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου Πέτρος Ραουζαίος.

Δεκτή έγινε χθες στη συνεδρίαση του ΔΣ του Διοικητικού Επιμελητηρίου η αίτηση που είχε υποβάλει ο Πέτρος Ραουζαίος.

Ο κ. Ραουζαίος είχε ζητήσει να ενημερωθεί εκτενώς για τη δράση του Διοικητικού Επιμελητηρίου από τα πρώτα δημοσιεύματα που φιλοξενήθηκαν για το επιστημονικό Σωματείο στον κυκλαδικό Τύπο.

Όπως αναφέρει η Μαρία Μαυρίκου, ειδική γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής του ΔΕΕ και συντονίστρια του Περιφερειακού Τμήματος Νοτίου Αιγαίου, το ΔΕΕ είναι ένας επιστημονικός φορέας στον οποίο συμμετέχουν ακαδημαϊκοί, ανώτερα στελέχη της δημόσιας διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα, νέοι επιστήμονες με ερευνητικό έργο καθώς και δημόσιοι λειτουργοί με εγνωσμένη πρακτική εμπειρία.

Έχει μεγάλη σημασία για το ΔΕΕ να έχει μέλη που γνωρίζουν στην πράξη τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα προβλήματα που ανακύπτουν και τους τρόπους θεραπείας τους.

Είμαι σίγουρη ότι ο κ. Ραουζαίος θα αποτελέσει ενεργό μέλος και ότι οι παρεμβάσεις του στα συνέδρια και τις ημερίδες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που διοργανώνει το ΔΕΕ θα είναι ιδιαίτερα γόνιμες λόγω της πολυετούς ενασχόλησής του σε διάφορους τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως προέδρου της ιστορικής Κοινότητας Άνω Σύρου και του φιλανθρωπικού Κληροδοτήματος Δον Ιωάννου Στεφάνου αλλά μεταξύ άλλων και ως μέλους της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, της ΡΕ.ΣΗ.ΔΕ - Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση και της Ένωσης νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares