Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 23:16

Στήριξη της πολιτικής προστασίας Δημου Μυκόνου στα πυρόπληκτα ζώα και τους ήρωες της πρώτης γραμμής των πυρκαγιών

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προεβει η Πολιτική Προστασια Δήμου Μυκόνου με μπροστάρη τον αντιδήμαρχο της Αλέξανδρο Κουκα και τους συνεργάτες του Δημήτρη Μανταφουνη και τον πυροσβέστη Γιωργο Μπακα όπου οργανώθηκε αστραπιαία η συλλογή προϊόντων πρώτης αναγκης έτσι ώστε να κατανομηθουν αναλόγως απο τις αρμόδιες υπηρεσίες στις περιοχές όπου πυροσβεστες και εθελοντές δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Σε επικοινωνία που έγινε με το αρχηγείο του πυροσβεστικού σώματος και βάση τις ανάγκες των πυροσβεστων στα μέτωπα των πυρκαγιών εστάλησαν :2 παλέτες νερά,15 κυβωτια κρουασάν,10 κυβωτια ισοτονικά ποτα και τεχνητά δάκρυα.

Επισης σε επικοινωνία που έγινε με τον Δήμο Γαλατσιου και τον υπευθηνο στο τμήμα προστασίας ζώων κ.Καπράνο Λευτέρη εστάλησαν βάση των αναγκών που μας ζητήθηκε 5 συσκευασιες των 20kg ξηράς τροφής για τα ζώα όπου περισυνελέγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Το μηνυμα του αντιδημάρχου Αλεκαρα:

Η Π.Προστασία Δήμου Μυκόνου γίνεται αρωγός και στέκεται δίπλα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή που με σθένος προσπαθούν να προστατεψουν από τις πυρκαγιές ,την ανθρώπινη ζωή , τους τετράποδους φίλους μας,την περιουσία των πολιτων και τον φυσικό πλούτο της Χώρας μας.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares