Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 16:43

Κ18: Σημαντική νίκη για την ΑΕ Μυκόνου απέναντι στον Πανναξιακό

Τη δεύτερη νίκη της κατάφερε να πάρει η ομάδα Κ18 της ΑΕ Μυκόνου στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε του Πανναξιακού με σκορ 3-0.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να βρίσκουν πολύ γρήγορα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουτρούτσου έγινε το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Παχατουρίδης με γκολ ένα πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Η ομάδα της Νάξου ανέβασε τον ρυθμό της και προσπάθησε να φτάσει κοντά στο γκολ, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο 33'.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μυκονιάτες εκμεταλλεύτηκαν και τον πολύ δυνατό αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο, και στο 60' με μια πολύ ωραία κίνηση και πλασέ του Παχατουρίδη διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χουλιάρας με βοηθούς του κ.κ. Ψαριανό και Κοκτσίδη.

ΑΕ Μυκόνου (Πούλος): Τόλιας (83' Κίτσος), Χαλίλι (69' Καράι), Σπαχίγια (55' Χανιώτης), Μιχάσι, Κουτρούτσος, Βετσάι (55' Ντρέου), Παχατουρίδης (69' Μπούσι), Μπάλας, Δακτυλίδης, Μπουτσάι (83' Ροζάνι), Κοτσέλης (83' Μπαϊράμι)

Πανναξιακός (Μοστράτος): Ποθητός, Γιαννούλης, Κριμιτζάς, Χόντζα, Ρότσι, Βαλέττας, Μπλόσμι (68' Δεωνάς), Γκορνάτι, Παραράς (78΄Παούλο), Μαυρίδης (78' Ντέμος), Βαθρακοκοίλης

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares