Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:37

Ο Γιώργος Λεονταρίτης παρουσιάζει το έργο για την ανέγερση Πολυχώρου στη Σύρο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης σας προσκαλεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όπου θα γίνει η παρουσίαση του Πολυχώρου (Αθλητικό – Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο) και η τρισδιάστατη (3D) φωτορεαλιστική απεικόνισή του.

Αναλυτικά:

Συνεχίζεται το έργο των ασφαλτοστρώσεων που υλοποιείται στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σύρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 ξεκινά η ασφαλτόστρωση της Επαρχιακής οδού από το Επισκοπείο μέχρι το Κίνι, και πιο συγκεκριμένα από τη διασταύρωση Κίνι προς Δανακό μέχρι τη διασταύρωση Κινίου - Επισκοπείου.
Θα προηγηθούν εργασίες συγκολλητικής επάλειψης την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.
Προς ενημέρωση των οδηγών, κατά τη διάρκεια των εργασιών δε θα είναι δυνατή η διέλευση βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόννων), λόγω του περιορισμένου πλάτους της οδού και η κυκλοφορία τους θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά μέσω των οδών Επισκοπείο – Μάλλια και Κίνι – Δανακός.
Η μεταφορά των μαθητών θα πραγματοποιείται κανονικά.
Επίσης, παρά το γεγονός ότι η κυκλοφορία για τα υπόλοιπα οχήματα θα διεξάγεται εκ περιτροπής με χρήση φωτεινών σηματοδοτών κατά τη διάρκεια των εργασιών, προτρέπουμε τους οδηγούς να χρησιμοποιούν το επαρχιακό οδικό δίκτυο Κίνι – Δανακός – Τάλαντα – Ερμούπολη και αντίστροφα προς διευκόλυνση δική τους και των εργασιών.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares