DARZENTAS_MESA
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:33

Ξεκινούν οι εγγραφές και οι συναντήσεις στη Χορωδία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Από την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 αρχίζουν εκ νέου οι συναντήσεις των μελών της Χορωδίας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας με την υποστήριξη του Εθνικού Ωδείου Θήρας.

Οι συναντήσεις της χορωδίας θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 16:00 στην ανακαινισμένη υπόσκαφη βοηθητική αίθουσα του ναού του Αγ. Παντελεήμονα στην Έξω Γωνιά και στο πνευματικό κέντρο του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης στο ισόγειο του παλαιού Επαρχείου, ενώ και αυτή τη χρονιά τη διδασκαλία και την επιμέλεια έχουν αναλάβει ο κ. Γεώργιος Ρούσσος και η κ. Παπαδημητροπούλου Σοφία.

Όσα νέα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη χορωδία μπορούν να προσκομίσουν την αίτηση εγγραφής τους είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε δια ζώσης στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού προκειμένου να προγραμματιστεί ακρόαση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860 24828.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares