Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 12:08

Μήλος: Τον «τσάκωσε» η κάμερα ασφαλείας κατά την διάρρηξη της επιχείρησης «Καλημέρα» [vid]

Η επιχείρηση «Καλημέρα» στον Αδάμαντα έβγαλε ανακοίνωση για την αποτρόπαια διάρρηξη του καταστήματος που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου και άφησε άφωνη την κοινωνία της Μήλου.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τους αγαπητούς συμπολίτες μας για τα ακριβή γεγονότα της θρασύτατης ληστείας τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 18 Νοεμβρίου στο κατάστημα μας.

Οι ληστές έκαναν δύο προσπάθειες να παραβιάσουν την πόρτα. Την πρώτη φορά με τροχό και άλλα εργαλεία όμως δεν τα κατάφεραν και έφυγαν. Ο συναγερμός χτύπησε και ειδοποιήθηκε το κέντρο ελέγχου. Ξαναγυρίσαν αμέσως και έριξαν ένα κλειστό βαν πάνω στην πόρτα, την έσπασαν και ένας μπήκε μέσα.

Ειδοποιήθηκε από τους συνεργούς του ότι φθάνει η αστυνομία και σαστισμένος άρπαξε 2 χούφτες χρυσά κοσμήματα από την βιτρίνα και έφυγε τρέχοντας. Όλα τα γεγονότα έχουν καταγραφεί στις κάμερες του καταστήματος και έχουν δοθεί στις αρμόδιες αρχές.

Πληροφορούμε τους αγαπητούς μας πελάτες ότι δεν έχουν κλαπεί επισκευές. Μπορούν να παραλαμβάνουν τις επισκευές τους μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 22870 22724.

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό λόγω ανακαίνισης.

Ευχαριστούμε τους άνδρες και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου για την άμεση κινητοποίησή τους, καθώς και όλους εσάς για την στήριξη σας.

Υποσχόμαστε να είμαστε σύντομα κοντά σας.

Με εκτίμηση,

Κατάστημα ΚΑΛΗΜΕΡΑ»

Ακολουθεί το βίντεο όπως το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας εντός του καταστήματος:

Πηγή: mileikanea.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares