DARZENTAS_MESA
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 09:40

Ο Αντώνης Παγώνης Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

Το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στην πρώτη της συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μετά τις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου.

Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, Πρόεδρος εξελέγη ο Αντώνης Παγώνης, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Πατηνιώτης, Γενική Γραμματέας η Μαργαρίτα Καραμολέγκου, Ταμίας ο Ρένος Χήτας και Μέλος ο Γιώργος Δημητροκάλλης.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης αποτελείται απο νέα πρόσωπα αλλά και νέους ηλικιακά επιχειρηματίες με διάθεση για δουλειά και φρέσκιες ιδέες, που φιλοδοξούν να βοηθήσουν τον τόπο τους για το συλλογικό όφελος όλων.

Σχετικά με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης μετά τις εκλογές και τις αρχαιρεσίες της, αξίζει να αναφερθεί οτι ο 31 ετών νεοεκλεγής πρόεδρός κ. Αντώνης Παγώνης που ψηφίστηκε από τα 3/4 των μελών της Ένωσης και συγκεκριμένα με 86 από τις συνολικά 113 ψήφους, αποτελεί σήμερα τον νεότερο πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων στην Ελλάδα, ενώ δεύτερη "πρωτιά" αποτελεί το οτι ο ηλικιακός μέσος όρος του νέου Δ.Σ. της Ε.Ξ.Σ. είναι ο χαμηλότερος στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης οριστικοποιήθηκε οτι εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ένωση Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) εκλέγονται 7 μέλη (6 και ο πρόεδρος) της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης μιας και ο αριθμός των μελών με τα οποία εκπροσωπείται προκύπτουν από τον αριθμό των ψηφισάντων στις εκλογές, συνεπώς εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ένωση Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) εξελέγησαν οι : Παγώνης Αντώνης με 78 ψήφους, Ηλιόπουλος Αντώνης με 71, Πατηνιώτης Ανδρέας με 71, Χήτας Ρένος με 57, Καραμολέγκου Μαργαρίτα με 56, Καραμολέγκος Μανώλης με 35 και Γιαννής Θωμάς με 25.

Επίσης, στο πλαίσιο της κατανομής αρμοδιοτήτων, στο μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Δημητροκάλλη ανατέθηκε η αρμοδιότητα και ευθύνη των θεμάτων των εργασιακών σχέσεων.

Την ορθότητα της εκλογικής διαδικασίας και των αρχαιρεσιών διασφάλισε η εξελεγκτική επιτροπή που απαρτίστηκε απο τους : Αντώνη Ηλιόπουλο, Αλέξανδρο Καραμολέγκο και Μανώλη Δαρζέντα.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά το σύνολο των μελών της για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, δεσμευόμενο οτι θα εργαστεί με γνώμονα και σκοπό το κοινό καλό.

Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης,
Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares