Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 18:51

Θοδωρής Βερλής: Επιστρέφει με τσιφτετέλι δια χειρός Παπαδόπουλου και οι backstage εικόνες από το βιντεοκλίπ στον οικισμό των Ρομά στα Άνω Λιόσια είναι ασύλληπτες

Με την υπογραφή του σπουδαίου Κυριάκου Παπαδόπουλου, επιστρέφει δισκογραφικά ο Θοδωρής Βερλής.Σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Σοφίας Αργυροπούλου, η «Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΤΡΕΛΗ», ένα μοντέρνο τσιφτετέλι, έρχεται να δώσει μία διαφορετική μουσική νότα, που σίγουρα από το πρώτο άκουσμά της, θα σας προκαλέσει να θέλετε να το χορέψετε, ξανά και ξανά.

Ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός ερμηνευτής με τα απίστευτα γυρίσματά του, ποτέ δεν έκρυψε την καταγωγή του, έχοντας ως προτεραιότητά του, να στηρίζει και να «φωνάζει» με τον τρόπο του, για να ακουστεί ο πολιτισμός της φυλής του, να τιμήσει τους Ρομά !

Για αυτό και Θοδωρής Βερλής, αποφάσισε τα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ για το «Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΤΡΕΛΗ», που φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα επιτυχίας του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, να γίνουν στον οικισμό των Ρομά στα Άνω Λιόσα, θέλοντας να αναδείξει και να ευχαριστήσει τους δικούς του ανθρώπους, που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας τον ως τον πιο αγαπητό ερμηνευτή τους.

Τα πολύωρα γυρίσματα στον οικισμό, μετατράπηκαν σε ένα αυθεντικό Ρομά γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, που ξετρέλαναν όλο το team, που εργάστηκε για το οπτικό αποτέλεσμα, που σίγουρα θα σας συνεπάρει. Ο «έρωτας» του Θοδωρή Βερλή με τη «σύντροφό» του, το πανέμορφο μοντέλο Μαρία Μεάκιν, για τις ανάγκες του βίντεοκλίπ, παίρνει μία απρόσμενη τροπή, μετά την αρπαγή της. Η συνέχεια, σίγουρα θα σας συνεπάρει, όπως και ο πολιτισμός των Ρομά, τα ήθη, τα έθιμά τους, ο τρόπος που ερωτεύονται, αγαπάνε, και σε λίγες μέρες θα τα απολαύσετε μέσα από την οπτικοποίηση του «Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΤΡΕΛΗ», που θα κυκλοφορήσει από την Productions , σε διανομή Minos Emi- Universal Music.

rykyreioupodsf_10.jpg

rykyreioupodsf_9.jpg

rykyreioupodsf_8.jpg

rykyreioupodsf_7.JPG

rykyreioupodsf_6.JPG

rykyreioupodsf_5.jpg

rykyreioupodsf_4.jpg

rykyreioupodsf_3.jpg

rykyreioupodsf_1.jpg

 

 

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares