Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 12:40

Evgenia: Απολαύστε την στο new age τσιφτετέλι «Αργείς» [vid]

Προάγγελο, ενός γεμάτου μουσικού χειμώνα, με πολλά τραγούδια-έκπληξη, και συνεργασίες, με τα σπουδαιότερα ονόματα, της ελληνικής μουσικής σκηνής, αποτελεί το «Αργείς», που μας παρουσιάζει η Evgenia!

H δημοφιλής ερμηνεύτρια, που από την Αμερική όπου ζει, και έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, αισθητή την παρουσία της στην μουσική σκηνή, ξεχωρίζει για μία ακόμη φορά, με το ερμηνευτικό της είναι, στο νέο της τραγούδι, που μόλις κυκλοφόρησε από την SPICY!

Η Εvgenia, έχοντας στο πλευρό της, στην διεύθυνση παραγωγής, την Media One, και την supervisor της Σπυριδούλα Κάμπου, συνεργάζεται, με τους καλύτερους, και το μουσικό αποτέλεσμα, από το πρώτο άκουσμά του, σε συνεπαίρνει.

Σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους του Βασίλη Δήμα, το «Αργείς», είναι ότι πιο φρέσκο, έχουμε ακούσει μουσικά, αποτελώντας, ένα διαφορετικό, ένα ξεχωριστό new age τσιφτετέλι, που σε ταξιδεύει με την μελωδία του, τον ρυθμό του, και απογειώνεται, από την χαρακτηριστική φωνή της Evgenia.

Το «Αργείς», συνοδεύεται και από ένα άκρως τρυφερό, ρομαντικό, αισθαντικό, music video, με την υπογραφή του Steven Airth, όπου απολαμβάνουμε την ανανεωμένη Evgenia, μέσα από μία ονειρική εικόνα και εμφάνιση, δίπλα στην θάλασσα, υπό την επιμέλεια, της dream team της showbiz, σε styling του Διονύση Πυρομάλη, μακιγιάζ του Deyan Demov, και hairstyling, του Τρύφωνα Σαμαρά.

«Αργείς» από την Evgenia, που κάνει την μουσική έκπληξη του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο, και δεν θα «αργήσουμε» να την απολαύσουμε και σε νέα τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν από την Spicy!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares