Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 17:02

Ιουλία Καλλιμάνη: Το music video της νέας της επιτυχίας «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες Mέρες)»

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά-7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες Μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό, music video!

Μέσα από μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή, με έντονο συναίσθημα και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, και σε σκηνοθεσία του Αlex Konstantinidi, η Ιουλία Καλλιμάνη, πάντα λαμπερή κι εντυπωσιακή, στέλνει το μήνυμα, πως δεύτερες ευκαιρίες πρέπει να δίνουμε μόνο στον εαυτό μας.

Το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες Mέρες)», που μόλις κυκλοφόρησε, από το επίσημο κανάλι στο Youtube του Μιχάλη Τουρατζίδη (Μichael Touratzidis), είναι μία δυναμική μπαλάντα που απογειώνει με τη μοναδική της ερμηνεία η Ιουλία Καλλιμάνη και υπογράφουν στη μουσική ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko.

Το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες Μέρες)», μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό, αναδεικνύοντας την Ιουλία Καλλιμάνη, με δύο επιτυχίες στο Spotify, αφού μαζί με το «Εφτά στα Εφτά-7/7», βρίσκονται στην top 50αδα του Spotify στην Ελλάδα!

Παράλληλα, η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά την sold out περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, είναι έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της Αθήνας, με τις εμφανίσεις της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Tokyo Theater Athens», που την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares