Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 12:33

Και την επόμενη σεζόν στον Άγιο Ιερόθεο ο Σπύρος Αποστόλου

Στον Άγιο Ιερόθεο μετά την ολιγοήμερη παύση των ανακοινώσεων σήμερα οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια δίνει το 100% ώστε ο σύλλογος να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Έτσι σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η περιστεριώτικη ομάδα στους κιτρινόμαυρους θα παραμείνει για ακόμη μία σεζόν ο Σπύρος Αποστόλου.

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί τόσος σαν ακραίος μπακ όσο και σαν κεντρικός αμυντικός αλλά και σαν αμυντικός μέσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Αποστόλου φαίνεται πως έχει βρει το λιμάνι του στον Άγιο Ιερόθεο και έτσι η παραμονή του δεν αποτελεί είδηση καθώς ήταν κοινό μυστικό ότι θα παρέμενε στο σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το διοικητικό συμβούλιο του Αγίου Ιερόθεου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Αποστόλου. Πρόκειται για μία σπουδαία προσωπικότητα καθώς οι αρχές και το ήθος του αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του όπως και οι αγωνιστικές του ικανότητες. Ευχόμαστε στο Σπύρο Αποστόλου καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares