Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 22:41

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο

Έβγαλε αντίδραση ο Πανιώνιος, μετά την ήττα στον Άγιο Νικόλαο από τον ΑΟΑΝ, και επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-0 του Αλμυρού Γαζίου.

Στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης την οποία πέτυχε να μετουσιώσει, εν αντιθέσει με τον αντίπαλό του που δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ στις δικές του καλές στιγμές.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Αργυρίου πραγματοποίησε εξαιρετική προσωπική ενέργεια από τη δεξιά πλευρά, οριακά από τη γραμμή του άουτ γύρισε την μπάλα και ο Λιούμης με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δέκα λεπτά μετά (22') οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση με φοβερό αριστερό σουτ του Πιερτζιάκομι, με το οποίο έστειλε την μπάλα να προσκρούσει ψηλά στο αριστερό δοκάρι, ωστόσο και το δεύτερο γκολ της συνάντησης ήρθε από τους κυανέρυθρους. Με τη συμπλήρωση του σαρανταπενταλέπτου ο Πίσπας πήρε την μπάλα από τα αριστερά, προσπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με διαγώνιο αριστερό σουτ έγραψε το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν περισότερο διαχείριση δυνάμεων, έχοντας ωστόσο κάποιες στιγμές στις οποίες πλησίασαν ένα τρίτο γκολ. Από την άλλη, οι Κρητικοί έφτασαν με αξιώσεις στην εστία του Καπούταγλη, δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για τη μείωση του σκορ, όμως ο νεαρός γκολκίπερ δεν είδε την εστία του να παραβιάζεται. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και σήμανε την επιστροφή του Πανιωνίου στις νίκες.

Διαιτητές: Λαθύρης (Φθιώτιδας), Τσέλιος-Κωστάκης (Ανατολικής Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Κοντοές, Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Διονέλλης (81' Ξυγκόρος), Μπρέγκου, Γροντής (81' Μενσά), Πίσπας (81' Μούντριχας), Αργυρίου, Λιούμης (73' Δρίτσας), Κράσι (62' Γκίνο)

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Ντιονίσιο (65' Μίσκου), Γ. Κοιλιάρας (33' λ.τρ. Ζέλιος), Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Ενγκουέμ, Πιερτζιάκομι, Δ. Κοιλιάρας (81' Χαντίνι), Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης (65' Αγαπάκης), Μπρέγκνα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares