Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 16:08

Επίσημα στον Πανιώνιο ο Γκετσι, Πριόνας και Λίμα

Ο Ιστορικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λίμα (με θητεία στην Επισκοπή), του Γιάννη Πριόνα (με θητεία σε ΟΦΙ) και του μέχρι πρότινος παίκτη του Αλμυρού Αουρέλ Γκέτσι.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών (εκ αριστερών όπως εμφανίζονται στην φωτογραφία) Κωνσταντίνου Λίμα, Γιάννη Πριονά και Αουρέλ Γκέτσι.

Ο Κωνσταντίνος Λίμα είναι 29 χρόνων και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού φουλ-μπακ. Μέχρι τον Δεκέμβρη αγωνιζόταν στον Πανηλειακό ενώ, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου, τον Αιολικό, την Καλλονή και την Επισκοπή.

Ο Γιάννης Πριόνας είναι 24 ετών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Καραϊσκάκης Άρτας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην Κηφισιά, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ιάλυσο.

Ο Αουρέλ Γκέτσι είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως εξτρέμ και ως δεύτερος επιθετικός. Στο πρώτο μέρος της σεζόν αγωνιζόταν στον Αλμυρό Γαζίου ενώ επίσης έχει αγωνιστεί και στον Εθνικό Πειραιά, την Καλλιθέα, τον Τηλυκράτη Λευκάδας και τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Κωνσταντίνε, Γιάννη και Αουρέλ καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares