Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 20:54

«Σκόνταψε» ο Εθνικός με τον Αλμυρό

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική απέτυχε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της... έδρας ο Εθνικός και, μοιραία, είδε την απόστασή του από την κορυφή να αυξάνεται.

Η ομάδα του Πειραιά έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Αλμυρό, που επίσης υποχώρησε στο -4 από την κορυφή.

Στο γήπεδο Περάματος έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που έδειξαν να θέλουν αμφότεροι τη νίκη. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μακρυγιάννης είδε την προσπάθειά του και το σουτ που επιχείρησε να σταματούν στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η φάση και στην κεφαλιά του Μπέριου στο 18'. Στο 50ο λεπτό ο Παπαγγελής νικήθηκε από τον γκολκίπερ Χανιωτάκη σε τετ α τετ, με τους Κρητικούς να αιφνιδιάζουν και να παίρνουν το προβάδισμα στο 72ο λεπτό με πλασέ του Πιερτζιακόμι (0-1). Η απάντηση του Εθνικού ήταν άμεση, αφού δύο λεπτά μετά ο Σταύρου σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαγγελή, γράφοντας το 1-1. Στο 85' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Αγαπάκης, σε προσπάθειά του να κάνει κεφαλιά προς την εστία.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Πλάκας (Δυτ. Αττικής)-Μαυρομάτης (Δωδεκανήσου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Πλουμάτος (62' Νταλακούρας), Θεοδώρου, Παπαγεωργίου, Μαλάι (85' Κατσογιάννης), Χρούστινετς (62' Διάκος), Σταύρου, Σάμιος (76' Δρόσης), Μακρυγιάννης, Αντωνίου (76' Δώδας)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Παγώνης, Πατινιώτης (78' λ.τρ. Γκιουλτζόπουλος), Μπέριος, Θεοδρωράκης (78' λ.τρ. Αμαραντίδης), Πιερτζακόμι, Φυτόπουλος (87' Βουιδάσκης), Αγαπάκης, Κατσικοκέρης, Ενγκουέμ, Κοιλιάρας.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares