Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 17:11

Σημαντική νίκη του Άρη Πετρούπολης κόντρα στον Γιούχτα

Σημαντική νίκη για τον Άρη Πετρούπολης που επικράτησε με 2-0 του Γιούχτα και παρέμεινε σε θέση ισχύος όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Άρης μετά το διπλό που είχε κάνει το Μοσχάτο αγνοούσε τη νίκησε σε υποχρεώσεις πρωταθλήματος και την πήρε απέναντι σε μια ομάδα που έχει φριχτά παράπονα από τη διαιτησία του Δημαράκη κυρίως για τις δυο περιπτώσεις πέναλτι που καταλόγησε υπερ των γηπεδούχων αλλα και για τη στάση.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 3' όταν ο Αντωνακόπουλος με κάθετη βρήκε τον Σαμαρά όμως ο τελευταίος μόνος του απέναντι από τον Χρήστου δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0 αφού τον πρόλαβαν οι αμυντικοι. Στο 7' το σουτ του Γελαδάρη πέρασε άουτ ενώ στο 9' μετά από λάθος του Τσατσαρή ο Ροβίθης έκανε το σουτ όμως ο Καραστέργιος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 10' και στο 12' τα σουτ των Δωματά και Βρεττού πέρασαν έξω ενώ στο 16' ο Αντωνακόπολος έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Χρήστου όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο σώμα του τερματοφύλακα των πρασίνων.

Στο 19' η κεφαλιά του Τσατσαρή μετά από φάουλ του Ρέτσου πέρασε άουτ, ενώ στο 34' ο Γιούχτας διαμαρτυρήθηκε έντονα για την δεύτερη κάρτα που αντίκρυσε ο Δωματάς.

Στο 39' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που αμφισβήτησαν οι Κρητικοί, όμως ο Αντωνακόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυνατά και ο Μανδαμαδιώτης που στο 46' έκανε το σουτ είδε τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 62' ο Άρης κέρδισε το δεύτερο πέναλτι, με τον Γκούφα να ευστοχεί για το 1-0.

Στο 71' ο Άρης κλείδωσε τη νίκη όταν ο Αντωνακόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Χρήστου και με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 83' ο Ψαρράς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Αζίζι που έπιασε την κεφαλιά είδε τον Καραστέργιο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση.

Διαιτητής ήταν ο Δημαράκης από το Σύνδεσμο Δωδεκανήσου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καραδήμος) Καραστέργιος, Μανδαμαδιώτης, Τσερκώνης (88' Φαρμάκης), Τσατσαρής, Μενάι, Γεραγωτέλλης, Ρέτσος, Ζαϊμι, Σαμαράς (55' Γκούφας), Αντωνακόπουλος, Νάτσης (68' Κορωνης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς) Χρηστου, Ψαρράς, Τζανής, Λογοθέτης (77' Κοντογιάννης), Δωματάς, Αργκιλέσι, Βρεττός (86 Δασκαλάκης), Ροβίθης (77' Αζίζι), Γελαδάρης, Πλουσής (72' Νύκταρης), Κίσσας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares