Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 13:47

Η Ρόδος «λύγισε» τον ΑΟ Πυλίου στο 95'

Δραματικό παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε έγινε στο Πυλί, με τη Ρόδο να «δραπετεύει» με το «τρίποντο» από την Κω (0-1) χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Σουλάι στο 95' και να διατηρεί την ασφυκτική της πίεση στον πρωτοπόρο Αιολικό, στην κορυφή του 4ου ομίλου!

Σε ένα ματς στο οποίο είχαν ελάχιστες καλές στιγμές, οι πράσινοι ευτύχησαν να λυτρωθούν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, όταν ο Βογιατζής εκτέλεσε φάουλ και ο Σουλάι με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Τοπουζλή για το 0-1!

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Παναγιωτάρα, εστιάζοντας κυρίως σε δύο φάσεις, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα στο 84', όταν ο Αποστολίδης έβαλε το σώμα μπροστά από τον Σουλάι μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και βρέθηκε στο έδαφος από το μαρκάρισμά του. Ωστόσο, ο Αθηναίος ρέφερι άφησε το ματς να συνεχιστεί. Η δεύτερη φάση για την οποία «φωνάζουν» οι άνθρωποι του ΑΟ Πυλίου αφορά στο φάουλ από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, αφού το μαρκάρισμα του αμυνομένου ήταν στη μπάλα και, κατά συνέπεια, η ορθή υπόδειξη θα ήταν πλάγιο άουτ υπέρ της Ρόδου και όχι φάουλ, όπως και συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το γκολ των πράσινων υπήρξε ένταση, η οποία εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. «Θύμα» της, ωστόσο, ήταν ο Βογιατζής, ο οποίος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας (Αθηνών), Καρακελές-Παπαδάμ (Πειραιά)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Τάσιος (77' Χατζηνικολάου), Κατσέλης (90' Μπριλάκης), Αποστολίδης, Μαυρόπουλος, Δρόσος (90' Σκέντζος), Κότζα, Βουκομάνοβιτς

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Κανταρτζής (70' Μάγκας), Σουλάι, Βογιατζής, Γκουέδες (54' Τζουανάκης), Τσούτσης, Μπαρμαρούσης, Μουζακίτης (86' Τσανάκου), Κάμπα (54' Δούμτσης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares