Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 19:41

Νίκη στο «ρελαντί» για την Ελλάς Σύρου και παραμονή στην πεντάδα

Η Ελλάς Σύρου επικράτησε άνετα με 3-0 του Α.Ο Πυλίου Κω, έφτασε τους 57 βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Σύρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα Συριανά παιδιά.

Την 18η νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής πήρε η Ελλάς Σύρου.

Στο πρώτο μέρος η Ελλάς Σύρου είχε την υπεροχή, πάτησε αρκετές φορές την περιοχή αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Α.Ο Πυλίου Καζέλη. Κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Παυλόπουλου στην αρχή του αγώνα μετά από ωραία μπαλιά του Ρούσσου και όμορφο πλασέ του τελευταίου και η σπουδαία απόκρουση του Καζέλη στο σουτ του Παυλόπουλου στο 30΄.

Η Ελλάς Σύρου άνοιξε το σκορ στο 53΄, όταν μετά από όμορφη μπαλιά του Μελισσόπουλου, ο Μούντριχας έγινε αποδέκτης της μπάλας, νίκησε τον Καζέλη για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα (58΄) αντιστράφηκαν οι ρόλοι, με τον Μούντριχα να σερβίρει στον Μελισσόπουλο, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Καζέλη για το 2-0. Στο 80΄ η Ελλάς σημείωσε και τρίτο τέρμα, όταν ο Κασάπης πέρασε τον Καζέλη, ανατράπηκε αλλά στην κενή εστία ο Παράβαλος έγραψε το 3-0. Πλέον η Ελλάς έχει καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με μοναδικό στόχο την καλύτερη βαθμολογική κατάταξη.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μουλαράς, Ζαφείρης (Λαντίκας 65΄), Ζάχι, Συριανός (Κουκουλάς 75΄), Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος (Κασάπης 60΄), Πρεβεζιάνος, Ρούσσος, Μούντριχας, Μηνάς (Παράβαλος 65΄), Παυλόπουλος (Μελισσόπουλος 46΄)

Α.Ο Πυλίου Κω (Χρυσόπουλος): Καζέλης, Μουλάς, Μπριλάκης, Vukomonovic, Koxha, Δρόσος (Κυπραίος 88΄), Τσιτσεκίδης, Χατζηνικολάου, Μεντής (Παπαναστασίου 66), Τζανουλίνος, Αλιμερκάι (Λάτζιος 62΄)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares