Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 19:41

«Γκέλα» που στοιχίζει για τον Πανιώνιο

Η... ένατη (!) ισοπαλία του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα ήταν μάλλον και η «φαρμακερή» στην προσπάθεια που έκανε στον 4ο όμιλο για διεκδίκηση της πρώτης θέσης απέναντι σε Ρόδο και Αιολικό.

Η ομάδα του Π. Παπαπαναγή «κόλλησε» στο 1-1 στο στάδιο της Ν. Σμύρνης με αντίπαλο τον υποβιβασμένο ΑΟ Διαβολιτσίου και είδε την απόσταση από την κορυφή να ανοίγει στους τέσσερις βαθμούς, καθώς πλέον απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε στη σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 17ο λεπτό χάρη σε κοντινό σουτ του Σέχου και μετά από κόντρες σε σώματα αμυνομένων (1-0). Ωστόσο, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 50', οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ολλανδός Ορλάντο (1-1). Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Πανιώνιος πίεσε για το δεύτερο τέρμα, είχε κάποιες καλές στιγμές με κύριο εκφραστή τον Πίσπα, όμως μέχρι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μανδαλενάκη δεν άλλαξε κάτι. Η λήξη της αναμέτρησης συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Πανιωνίου.

Διαιτητές: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου), Παπαδιονυσίου (Αχαΐας)-Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Πριόνας, Ξυγκόρος (62' Καρδάμης), Μίχος, Γκότοβος, Καλύβας, Μπρέγκου, Γροντής (57' Τσιμπόκας), Μούντριχας (46' Πίσπας), Σέχου, Tσίπρας

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μιχάλης Φασουλής): Καπατσώρης, Θώδης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Πιτσιλής, Στραβάκος (80' Γκελκέρια), Δημητρίου, Μουλιάτος (46' λ.τρ. Τσιγαρίδης), Αρβανίτης (46' λ.τρ. Πάγια), Ορλάντο (70' Βέλλης), Ηλιόπουλος.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares