Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 10:55

«Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Γιούχτας, κίνδυνος για ΑΟΑΝ

Το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου έδωσε ακριβώς την ίδια συγκομιδή στις δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν εκεί για την 25η αγωνιστική στον 5ο όμιλο.

Είχε όμως αντιδιαμετρικά διαφορετική σημασία για καθεμιά, αφού με το ισόπαλο 1-1 ο Γιούχτας ξέφυγε στο +3 από τη Μαρκό και «αγκάλιασε» την πρωτιά, ενώ ο ΑΟΑΝ έχασε κι άλλο έδαφος και, πλέον, είναι αναγκασμένος να παλέψει για τη σωτηρία του στο Κερατσίνι!

Σε ένα παιχνίδι που αναζήτησαν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 80ο λεπτό, όταν ο Μαρκάκης επιχείρησε τη σέντρα και ο Φουκαράκης σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0! Παρ' όλα αυτά, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τους βαθμούς, αφού η ομάδα των Αρχάνων κατάφερε σε ακόμη ένα παιχνίδι να σκοράρει λίγο πριν το φινάλε και να αποσπάσει άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ήταν το 90ο λεπτό όταν ο Δασκαλάκης «πάγωσε» το στάδιο του Αγ. Νικολάου, γράφοντας με κεφαλιά το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Σούζας (Ανατολικής Αττικής)-Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής (56' λ.τρ. Μαρκάκης), Χυσι, Τσαναι, Φουκαράκης, Κίτος, Αλεξάκης (64' Κουτούζος), Ζέλιος, Νοκάι, Μελισσόπουλος.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Τζανής, Αργκιλέσι, Βρεττός (63' Δωματάς), Νύκταρης (71' Δασκαλάκης), Ροβίθης, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Γκίνη, Κίσσας.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares