Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 11:46

Ο ΑΟΑΝ λύγισε τον Φωστήρα

Στην πρώτη του παρουσία φέτος ως γηπεδούχος, ο ΑΟΑΝ έκανε εκείνο που έπρεπε και πήρε μία σημαντική νίκη.

Η ομάδα του Αγ. Νικολάου λύγισε με 2-1 τον Φωστήρα, ο οποίος μετά από τρεις αγώνες παραμένει με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας τρεις καλές στιγμές για να προηγηθούν με πρωταγωνιστή τον Πήλιο: στο 2ο λεπτό ο Καραγκιολίδης απέκρουσε το σουτ του αντίπαλου επιθετικού, στο 6' το σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε άουτ, ενώ στο 10', ξανά ο Πήλιος, πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ των κιτρινόμαυρων. Τελικά, οι κυανόλευκοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 31', όταν σε γύρισμα του Νοκάι ο Πιθαρούλης πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Η «απάντηση» του Φωστήρα ήρθε πριν την ανάπαυλα και, συγκεκριμένα, στο 43', με τον Γιαννιτσάνη να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΑΝ επέμεινε και δικαιώθηκε στο 65', όταν ο Φουκαράκης αξιοποίησε γύρισμα του Τσανάι και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης, Μπιμπάκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γκλώτσος, Μουστάκης, Τσανάι (75' Πλουσής), Πιθαρούλης, Χριστογιάννης, Καρλίτος (75' Μαρινάκης), Καμαρά, Φουκαράκης, Νοκάι, Σένκα (61' Μαρτσάκης), Πήλιος (88' Δολαψάκης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Πεχλιβανίδης, Τσατσαρής, Γάγγος (85' Νικολάου), Τζανουλίνος, Γιαννιτσάνης, Καλάγια, Στεφάνοβιτς.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares