Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 17:27

Magestic Ρούσσος (TOP 5 goals)

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Λόγω τεχνικού προβλήματος την αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Δεκεμβρίου δεν είχαμε προχωρήσει στην δημοσίευση των 5 καλύτερων τερμάτων.

Έτσι έστω και καθυστερημένα και ύστερα από την απαίτηση των αναγνωστών μας επιλέξαμε τα ομορφότερα τέρματα, που επιτεύχθηκαν στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ.

Η ομάδα επιλογής του S.C. λαμβάνοντας υπόψην την ομορφιά του τέρματος και την απόσταση, τον βαθμό δυσκολίας και την κρισιμότητα του αγώνα επέλεξε και σας παρουσιάζει, τα πέντε καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο 13-14 Δεκεμβρίου.

5) Αρχή με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Α.Ο Πάρου και τον Α.Ο Σερίφου, όπου στο 31ο λεπτό και μετά το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Σένκα, ο Ρούσσος πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με κοντινή κεφαλιά δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

4) Συνέχεια με το γκολ που έκρινε το σπουδαίο ντέρμπι του 3ου ομίλου ανάμεσα στη Θύελλα Καμαρίου και τον Πανναξιακό. Μετά από καλή προσπάθεια και γύρισμα του Γιουρέλη από τα δεξιά, ο Φύτρος με κοντινό πλασέ, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και δίνει στην Θύελλα μια πολύ σημαντική νίκη.

3) Ακολουθεί το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Ρούσσος στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης του Άγιαξ Σύρου με τον Πανσιφναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων δοκίμασε ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του τερματοφύλακα του Πανσιφναϊκού.

2) Στη δεύτερη θέση, βλέπουμε το πολύ εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Αρκουλής, στην αναμέτρηση του Α.Ο Πάρου με τον Α.Ο Σερίφου. Ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων, μετά από διαγώνια κίνηση έπιασε έναν κεραυνό που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

1) Στην πρώτη θέση, έχουμε το γκολ του Ρούσσου, ο οποίος στο 87ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον Πανσιφναϊκό, ξεκίνησε την προσπάθειά του από τη μεσαία γραμμή και αφού απέφυγε όλους τους αντιπάλους του πλάσαρε σωστά, σημειώνοντας ένα φανταστικό τέρμα.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Ομάδα επιλογής: Μπάμπης Καμπουράκης, Σταμάτης Καλυμιώτης, Χρήστος Σαρρής.

Κατηγορία ΤΟΠ 5

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares