Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 19:17

Κινδυνεύει με -3 ο Ασπρόπυργος λόγω χρεών

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση για τον Ασπρόπυργο.

Αναλυτικά:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξα Ασπροπύργου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φράγκου Μιχαήλ του Κων/νου, του ποσού των δύο χιλιάδων εξακοσίων τριάντα εννέα ευρώ και είκοσι πέντε λεπτών (2.639,25) ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 13/2021 απόφασης του ΔΔΠ/Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Πανασπροπυργιακός/Δόξα Ασπροπύργου την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 56/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Μπαξεβάνου του Σπυρίδωνα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares