Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 20:51

Τεράστιο διπλό στην Κω για τον Αίαντα Σαλαμίνας

Τεράστιας σημασίας «τρίποντο» πέτυχε ο Αίας Σαλαμίνας και απέδειξε ξανά ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει τις πιθανότητές παραμονής του στην κατηγορία μέχρι την τελευταία!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 12η αγωνιστική του 6ου ομίλου, η ομάδα του Μ. Χατζηαλέξη πέρασε νικηφόρα από την Κω, όπου επιβλήθηκε με 1-0 του ΑΟ Πυλίου σε ματς «εξάποντο», χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Λέκκας στο δεύτερο ημίχρονο! Οι κυανόλευκοι κατάφεραν όχι μόνο να αποφύγουν την ήττα, αλλά και να πάρουν ένα αποτέλεσμα, που πέρα από το βαθμολογικό κομμάτι θα δώσει στους ποδοσφαιριστές ώθηση και σε ψυχολογικό επίπεδο. Από την άλλη, ήττα «μαχαιριά» υπέστησαν οι γηπεδούχοι και είδαν το έργο τους για σωτηρία να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 74ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Σαρρηγιάννης έβγαλε την ασίστ στον Λέκκα και εκείνος πλάσαρε εύστοχα με το δεξί τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-1. Παρά την πίεση των «βυσσινί» στο τελευταίο τέταρτο, ο Αίας διαφύλαξε το προβάδισμα και πήρε μία πολύτιμη νίκη.

Διαιτητές: Αντ. Βλάχος, Καστρινάκης-Πυκνής (Ανατολικής Αττικής)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Μιαούδης, Συντιχάκης (70' Πλατέλλας), Γ.Ι. Γεωργιάδης, Μπριλάκης, Δεληζάνος, Χατζησουλεϊμάν, Γ.Σ. Γεωργιάδης, Φονσέκα (70' Μαργαρίτης), Χατζηφούντας, Εμπουμπά, Μεντής (83' Βακράκος)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλεξίου): Καρνέσης, Τζαφέρι, Λιάτος (70' Σαρρηγιάννης), Κουτσοποδιώτης, Μεγαλοοικονόμου, Μπανούσης, Λέκκας (92' Παυλίδης), Αγγελόπουλος (79' Λεσάι), Μακρής, Ζότο (70' Φερεντίνος), Κάραβος

(Φωτο: giafkasports.gr)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares