Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 15:39

Νίκησε την ΑΕ Μυκόνου και ελπίζει ο ΑΟ Πυλίου [vid-pics]

Πραγματοποιώντας μια πειστική εμφάνιση η Α.Ο Πυλίου επικράτησε με 3-0 της Α.Ε Μυκόνου στο γήπεδο Πυλίου για 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και έδειξε ότι έχει σφυγμό και θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι «βυσσινί» έφτασαν σε αυτό το πολύτιμο τρίποντο και στους 23 βαθμούς με σκόρερ τους Τζανουλίνο, Εσαλέ και Δρόσο, ενώ η ΑΕ Μυκόνου παρέμεινε στους 29 βαθμούς.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και απείλησαν στο 5’ με τον Παπαδόπουλο με τον Καζέλη με τα πόδια να κρατά το μηδέν ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Πινέιρο δοκίμασε τα πόδια του απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνά αρκετά μέτρα μακριά απ’ την εστία. 

Ο ΑΟΠ ανέβασε την απόδοση του, ισορρόπησε και προσπάθησε να κυκλοφορήσει απ’ τα πλάγια για να απειλήσει. Οι γηπεδούχοι μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Δαμιανάκη αφού σε υπόδειξε φάουλ και τράβηγμα της φανέλας απ’ τον Κόρτσαμ στον Μπρέμπο δεν έδειξε την δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό της Α.Ε Μυκόνου. Απ’ αυτό το φάουλ ωστόσο στο 32’ ήρθε το γκολ με τον Χατζηβασίλη να εκτελεί την μπάλα να μένει στην περιοχή και τον Τζανουλίνο με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα του Διαμαντή για το 1-0.

Πριν καλά καλά κοπασουν οι πανηγυρισμοί ο Α.Ο Πυλίου σκόραρε ξανά όταν μετά από σέντρα του Μεντή και απομάκρυνση των αμυντικών η μπάλα στρώθηκε στον Εσαλέ που με ένα πανέμορφο πλασέ νίκησε τον Διαμαντή κάνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Μύκονος προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να πιέσει ψηλά, και είχε μια καλή στιγμή με τον Κέμπε με τους γηπεδούχους και πάλι στην συνέχεια να έχουν τον έλεγχο και να φτάνουν μάλιστα και σε τρίτο γκολ.

Ήταν στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης όταν από σέντρα του Τζανουλίνου, ο Δρόσος κατέβασε ωραία μέσα στην περιοχή απέφυγε και τον Κέμπε και με διαγώνιο σουτ «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη για τους «βυσσινί».

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και με τις αλλαγές απ’ τους δύο πάγκους και η τελευταία καλή στιγμή σημειώθηκε στο 89’ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλο και κεφαλιά του Ρέτσου ο Καζέλης απομάκρυνε εντυπωσιακά στο αριστερό του παραθυράκι με το 3-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ο κορυφαίος

Ο Μάριος Τζανουλίνος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Α.Ο Πυλίου, σκόραρε το πρώτο γκολ, δημιούργησε το τρίτο και ήταν αρκετά καλός στο ανασταλτικό κομμάτι.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δαμιανάκης με βοηθούς τους Μουμπαγιατζόγλου και Δαφερέρα.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός – Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καζέλης, Τζανουλίνος (85’ Αλιμερκάι), Μούλας, Μπριλάκης, Βουκομάνοβιτς (79’ Κότζα), Μπρέμπος (85’ Τσατσακλάς), Δρόσος (74’ Λάντζιος), Μεντής, Χατζηνικολάου, Χατζηβασίλης (79’ Συντιχάκης), Εσαλέ.

Α.Ε Μυκόνου (Χαράλαμπος Παναγούλης): Διαμαντής, Ράγια , Αρκούδας (83’ Δακτυλίδης), Κόρτσαμ (46’ Κέμπε), Ιωσηφίδης, Πάγια, Μουρίκι, Παπαδόπουλος, Γκούφας (56’ Καλογεράς), Πινέιρο (74’ Ρέτσος), Ζγκούρι (83’ Κουτρούτσος).

Τα highlights και φωτογραφίες από την αναμέτρηση 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από Efimerida Giafkasports George Pitsis στις Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024

 

Πηγή: giafkasports.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares