Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 11:41

Τσιγκούλης: «Έχουμε "δέσει" οι παλιοί με τους καινούριους αλλά θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά»

Εδώ και δυο ημέρες η Μαρκό επέστρεψε στη βάση της μετά την παραμονή στο Καρπενήσι όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον οι "πράσινοι" μπαίνουν στην τελική ευθεία αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Πέτρος Τσιγκούλης βλέπει καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες του οι ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και αυτό ικανοποιεί άπαντες στην ομάδα.

Μάλιστα στις δηλώσεις που παραχώρησε στο soccerlive.gr ο έμπειρος κοουτς στάθηκε στη σειρά των φιλικών που έρχονται καθώς θα δοθεί η ευκαιρία στη Μαρκό να βγάλει στο γήπεδο όσα δούλεψε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Καλά κύλησε η προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα ενώ το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε χρόνο. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που θέλουμε και πλέον τώρα που θα περάσουμε στα φιλικά θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εάν βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει. Έχουμε "δέσει" οι παλιοί με τους καινούριους όμως θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά. Βέβαια έχουμε και τα φιλικά μπροστά μας όπου θα δοκιμάσουμε διάφορες τακτικές και σχήματα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος".

Όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις την Κυριακή στις 18.00, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής υποδέχεται το Ηράκλειο, ενώ μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη θα δώσει φιλικό με τη Νέα Ιωνία εκτός έδρας.

Για την Κυριακή 4/9 ακολουθεί σημαντικό φιλικό αφού η Μαρκό θα αντιμετωπίσει τον Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο είχε διασταυρώσει τα ξίφη του στα μπαράζ ανόδου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares