Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 12:30

Σαρωτική η ΑΕ Μυκόνου και απέναντι στη Μαρκό!

Μετά την Ελλάς Σύρου, η ΑΕ Μυκόνου πέτυχε άλλη μια εμφατική νίκη επικρατώντας με 3-1 της Μαρκό εντός έδρας για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Μια υπερπολύτιμη νίκη που δίνει βαθμολογική ανάσα στους Μυκονιάτες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με... γκολ από τα αποδυτήρια καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Ο Γκούφας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Παπαδόπουλος από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 9' ο Ζγκούρι βρέθηκε στα αριστερά της περιοχής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πλάγιο άουτ.

Στο 15' η Μύκονος πέτυχε και δεύτερο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο, ο Ζγκούρι δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά και ο Μαρκοπουλιώτης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 της ΑΕ Μυκόνου.

Η Μύκονος πέτυχε και τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο. Μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή από τους παίκτες της Μαρκό, ο Πινέιρο έδωσε στον Ράγια, ο οποίος έδωσε πάρε-βάλε στον Γκούρι κι αυτός σε κενό τέρμα έγραψε το 3-0 στο 41'.

Στο δεύτερο μέρος δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με την ΑΕ Μυκόνου να χάνει κι άλλες ευκαιρίες (66' Σπυρόπουλος, 72' Παπαδόπουλος).

Το μόνο που κατάφερε η Μαρκό ήταν να μειώσει σε 3-1 με αυτογκόλ του Ντοριάνο στο 84' που είχε περάσει στο ματς ένα λεπτό πριν.

Αυτό που κρατάει όμως η Μύκονος είναι ακόμη μία υπερπολύτιμη νίκη.

ΑΕ Μυκόνου: Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κατσούλης, Ιωσηφίδης, Αρκουδας (83' Ντοριάνο), Παπαδόπουλος (77' Καλογεράς) Ζγκούρι, Ράγια, Γκούφας, Πινέιρο (72' Ρέτσος), Πάγια

Μαρκό: Βουτσέλας, Χριστοφιλόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ριτσοτάκης, Αλεξίου, Κιούσης, Πιέτρης, Μωραΐτάκης (58' Λαζαρίδης), Μπότης (65' Τζαρτζονίκας), Καλλέργης, Σάμιος, Φρέρης, Γιαννιτσάκης

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares