Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 21:48

Μαρκό: Φιλική νίκη με σπουδαία εμφάνιση επί του Άρη Πετρούπολης

Σπουδαία εμφάνιση για την Μαρκό στο φιλικό με τον Άρη Πετρούπολης και νίκη με το εμφατικό 4-0.

Οι 'πράσινοι' ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, με το συγκρότημα του Πέτρου Τσιγκούλη να έχει σε εξαιρετική ημέρα τον Ματέο Κράσι που πέτυχε χατ-τρικ.

Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Σουλελές για τους νικητές.

Για τον Άρη Πετρούπολης η λέξη προβλητισμός είναι εμφανής πλέον αφού η ομάδα πραγματοποίησε μια κάκιστη εμφάνιση που δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες.

Οι νεοφώτιστοι στην Γ' Εθνική δεν.... λειτούργησαν ποτέ και δείχνουν ότι θα χρειαστούν αρκετή δουλειά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ' Εθνικής.

ΓΣ ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης) Βουτσελάς, Τσίκλος, Φλώρος, Μουσταφίδης, Λαμπρόπουλος, Μπέλερης, Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Κράσι, Νατσιόπουλος, Σουλελές.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Στρατής, Αλεξανδράκης, Γκέγκα, Πάπος, Αλέμης, Πικουλης, Σταυροθανασσόπουλος, Βουγιουκλίδης, Σουλτσε, Πιετρης, Καλουτσας, Σταυριδης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Καραστέργιος, Τρακόσης, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης, Μενάι, Μπιμάι, Γάγγος, Γκούφας, Αργυρίου, Αντωνακόπουλος, Ζέρβας.

Έπαιξαν ακόμη οι Μαρίνου, Παντελαίος, Φαρμάκης, Κασβίκης, Ρουμπης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares