Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 20:06

Απέκτησε Μίχο η ΑΕ Ερμιονίδας

Ποδοσφαιριστή για το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕ Ερμιονίδας, υλοποιώντας άλλη μία μεταγραφική κίνηση.

Υπό την καθοδήγηση του Μάρκου Στεφανίδη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άκης Μίχος, μετά από ενάμιση χρόνο στον Πανιώνιο. Η επίσημη ενημέρωση για την απόκτηση του 22χρονου μεσοαμυντικού αναφέρει:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άκη Μίχο, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας. Ο Άκης Μίχος από την περίοδο 2018-19 παίζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Ο Άκης Μίχος γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2000 στη Λειβαδιά. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα σε μικρή ηλικία σε ακαδημίες του τόπου καταγωγής του. Την περίοδο 2017-18 έκανε το 'άλμα' και φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Υπάτου, ομάδα με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Α' κατηγορία Βοιωτίας στη Γ' Εθνική. Συνέχισε την καριέρα του στον ΑΟ Υπάτου για ακόμα ενάμιση χρόνο και τον Ιανουάριο του 2020 μετακόμισε στον ΑΟ Νέας Αρτάκης, συνεχίζοντας να παίζει στη Γ' Εθνική κατηγορία. Τη σεζόν 2020-21 πήρε μεταγραφή στον Φωκικό (Γ' Εθνική), ομάδα στην οποία έμεινε μέχρι τον Μάρτιο του 2021, όταν μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του Πανιωνίου (Γ' Εθνική), στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και το φετινό καλοκαίρι. Άκη Μίχο καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας... Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!»

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares