Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 17:37

Σκέντζος: «Είχα την τιμή να προπονήσω μια ιστορική ομάδα - Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς ο Πανελευσινιακός να πετύχει τον στόχο του»

Το φιλικό και συναινετικό κλίμα μέσα στο οποίο ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Πανελευσινιακού με τον Ανδρέα Σκέντζου, επιβεβαιώνεται και από την προσωπική δήλωση στην οποία προέβη ο τελευταίος.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες για την «άψογη συνεργασία», και να ευχηθεί «από καρδιάς» στον Πανελευσινιακό «να πετύχει τον στόχο του». Αναλυτικά:

«Είχα την τιμή να προπονήσω μια ιστορική ομάδα από την οποία ξεκίνησα ως ποδοσφαιριστής από τις μικρές ηλικίες και την έχω στην καρδιά μου. Συμφωνήσαμε με τη διοίκηση να ολοκληρώσουμε την συνεργασία μας κοινή συναινέσει. Είχα στη διάθεσή μου εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω όπως και τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Σε έξι παιχνίδια η ομάδα είχε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ηττα. Εύχομαι από καρδιάς στο τέλος της χρονιάς ο Πανελευσινιακός να πετύχει τον στόχο του».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares