Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 22:35

Διπλό σωτηρίας η Μύκονος στην Ελευσίνα

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το γήπεδο Ασπροπύργου η ΑΕ Μυκόνου. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου λύγισε πολύ δύσκολα την καλοδουλεμένη νεανική ομάδα του Πανελευσινιακού με 3-0 στα τελευταία λεπτά και ενώ οι Ελευσίνιοι έπαιζαν μόλις από το 6' με δέκα παίκτες και πήρε μια τεράστια βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Κατηγορία. 

Του Φώτη Περιφάνη (socerlive.gr)

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους γηπεδούχους του Κυριάκου Μίχα, καθώς μόλις στο 6' έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Καψή, που ανέκοψε αντίπαλο που έβγαινε σχεδόν μόνος του. Με το καλημέρα λοιπόν οι «σταχυοφόροι» περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία και να πιέζουν για την επίτευξη κάποιου γκολ. 

Με το πρώτο ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ 0-0, οι νησιώτες στην επανάληψη ανέβηκαν περισσότερο και κατάφεραν τελικά να προηγηθούν στο 86' με το Ζγκούρι. Οι γηπεδούχοι παρά την ψυχρολουσία και το αριθμητικό μειονέκτημα έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν στο 90' ο Τσιάβος βγήκε μόνος του στην περιοχή, το πλασέ του όμως απέκρουσε σωτήρια με το πόδι ο γκολκίπερ της Μυκόνου Διαμαντής, κρατώντας το σκορ για την ομάδα του. 

Αφού εκεί δεν έγινε το 1-1, οι νικητές στις καθυστερήσεις διεύρυναν τη νίκη τους με γκολ των Ζγκούρι(91') και Μουρίκι(93'), φεύγοντας με ένα τεράστιο διπλό. 

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης(Πειραιώς). 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Κυριάκος Μίχας): Μύρας, Καλομενίδης(82' Μαλλιαράκης), Χατζημάρκος, Τσιόκρης, Καψής, Νικολόπουλος, Σκέντζος(67' Ξενάκης), Τσιάβος, Φωτόπουλος, Μακρίδης(84' Νικολάου), Ζαρίκος. 

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ(Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Ράγια, Κατσούλης, Αρκούδας, Ιωσηφίδης, Πάγια (78’ Ντοριάννο), Πλάκας, Μουρίκι (93’ Κέμπε), Ζγκούρι, Παπαδόπουλος, Γκούφας (72’ Ρέτσος).

3ος όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας-ΑΕΡ Αφάντου 1-1

Πανελευσινιακός-ΑΕ Μυκόνου 0-3 

Παναιγιάλειος-Μαρκό 0-1

Θύελλα Ραφήνας-ΠΑΣ Κόρινθος 1-4

Παναργειακός-Εράνη Φιλιατρών 1-1

Βύζας Μεγάρων-Ερμιονίδα 1-1

ΑΟ Πυλίου Κω-Ιάλυσος 2-0 

Ελλάς Σύρου-ΑΕ Μεσολογγίου 6-0 

Ρόδος-Αστέρας Βάρης 0-2 

Βαθμολογία

2024 03 24 3

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares