Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 16:14

Ξανά στον Πανιώνιο ο Γκίνo

Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση προχωράει ο Πανιώνιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Kλόντιαν Γκίνο.

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στον Ιστορικό, αποχώρησε από την Ρόδο στην οποία αγωνίστηκε από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου και ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με τους κυανέρυθρους.

Ο 28χρονος χαφ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη, ο Νίκος Κούστας... άναψε το πράσινο φως και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Με την προσθήκη του Γκίνο ο Πανιώνιος ενισχύει σημαντικά την μεσαία του γραμμή, ενώ αν υπάρξει πρόβλημα στην "καρδιά" της άμυνας (με κάρτες και τραυματισμούς) θα μπορεί να μεταβεί και αν βοηθήσει εκεί ο Μπρέγκου, χωρίς να μένει "γυμνό" το κέντρο, καθώς πλέον υπάρχουν αρκετές και ποιοτικές λύσεις!

Ουσιαστικά οι κυανέρυθροι αναμένουν πλέον αναμένουν την έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή (3/2), ώστε και τυπικά να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Από εκεί και πέρα, παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται και ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Παπαγγελής.

Ο 20χρονος μετράει δύο γεμάτες σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις στους Τράχωνες και έρχεται στη Νέα Σμύρνη για να να πλαισιώσει τους Τάσο Παχατούρα και Θεόδωρο Αντωνόπουλο κάτω από τα γκολπόστ του Ιστορικού!

πηγή: panionianea.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares