Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 17:07

Μοιρασιά για Πανιώνιο και Αιολικό

Η μάχη κορυφής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής δεν ανέδειξε νικητή. Πανιώνιος και Αιολικός έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να αποτυγχάνουν να βρεθούν στην πρώτη θέση, μένοντας στο -2 από αυτή και τους φιλοξενούμενους να «πιάνουν» στο... ρετιρέ την ΑΕ Μυκόνου.

Στο στάδιο της Ν. Σμύρνης έγινε ένα παιχνίδι, στο οποίο τις εντυπώσεις κέρδισε η ομάδα της Μυτιλήνης που είχε πολύ καλή παρουσία, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει και, μάλιστα, ήταν εκείνη που έχασε τις μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Από την άλλη, ο Πανιώνιος προβλημάτισε με την εμφάνισή του, καθώς δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να επιβάλει τον ρυθμό του, ούτε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή και παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ σε προχωρημένο χρονικό σημείο της αναμέτρησης, δεν μπόρεσε να διαφυλάξει το προβάδισμά του.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι μπήκαν με διάθεση να πιέσουν τους νησιώτες, δεν κατάφεραν όμως στην πράξη να φανούν απειλητικοί. Με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και, μάλιστα, στο 25ο λεπτό «άγγιξαν» το γκολ, όταν σε σέντρα από την αριστερή πτέρυγα ο Αποστολόπουλος έκανε την προβολή στην «καρδιά» της άμυνας, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Παχατούρας απέκρουσε σωτήρια στο κοντινό σουτ του Δερμιτζάκη. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στο δεύτερο και να χάνουν άλλη μία μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, όταν στο 47' ο Γκάντσιερ σούταρε άουτ από πλάγια θέση και απέναντι στον Παχατούρα. Την πρώτη αξιόλογη επίσκεψή τους στην αντίπαλη άμυνα οι γηπεδούχοι την πραγματοποίησαν στο 59', όταν ο Γεωργούσης γύρισε το κορμί του και πλάσαρε, με τον γκολκίπερ Μουζάκη να ελέγχει την πορεία της μπάλας, που έφυγε λίγο έξω από την εστία του. Καθώς ενέτειναν τις προσπάθειές τους, οι κυανέρυθροι ευτύχησαν να προηγηθούν με έναν απροσδόκητο τρόπο. Σε μία επιθετική ενέργεια, ο Γεωργούσης επιχείρησε να περάσει την μπάλα στην περιοχή, έκεινη φάνηκε να σταματάει στο απλωμένο χέρι του Νάστου και ο διαιτητής Αλατσάκης έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Γροντής αποδείχθηκε ψύχραιμος και εύστοχος και ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ στο 72' (1-0). Παρ' όλα αυτά, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ισοφάριση. Στο 79ο λεπτό, έπειτα από υπέροχη ενέργεια του Άνθη, ο Ντινιωτάκης πρόλαβε την έξοδο του Παχατούρα και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι επιδίωξαν να φέρουν την μπάλα στην αντίπαλη εστία και να φτάσουν στο νικητήριο γκολ. Στη μοναδική καλή στιγμή που δημιούργησαν, στο 86ο λεπτό, η μπάλα στρώθηκε στον Στούπη έπειτα από μίνι πολιορκία, όμως το σουτ του τελευταίου δεν βρήκε στόχο.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και συνοδεύτηκε από τις έντονες αποδοκιμασίες της εξέδρας.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Δαφερέρας (Πειραιά)-Λυκομήτρος (Αργολίδας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης (84' Μούντριχας), Λίμα, Καλύβας, Γκίνο (84' Τσιμπόκας), Μπρέγκου, Τσίπρας (78' Πουλιάνος), Πίσπας, Σέχου (46' Γεωργούσης), Γρόντης, Στούπης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Γκάντσιερ (75' Άνθης), Αρναούτογλου (54' Μωραΐτης), Αντωνίου, Στεφάνοβιτς, Κανελλόπουλος, Δερμιτζάκης (67' Ντινιωτάκης), Μακρής, Αποστολόπουλος (67' Μουκίδης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares