Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 18:04

Εθνικός Πειραιά: Στόχος το Πρωτάθλημα και στο βάθος... τελικός

Η προτεραιότητα των ανθρώπων του Εθνικού δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στο σημείο που βρίσκεται η ιστορική ομάδα, οφείλει αρχικά να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού για να μπορέσει εν συνεχεία να στρέψει το... βλέμμα στα υψηλότερα «σκαλοπάτια» της κατάταξης στον 5ο όμιλο.

Παράλληλα, όμως, στον πειραϊκό σύλλογο ήδη βλέπουν στο... βάθος και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά, όπου ο αντίπαλος θα είναι ο Αίας Σαλαμίνας.

Η ομάδα του Β. Χαντέ πήρε την πρόκριση για τον τελικό, καθώς επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 5-4 απέναντι στον μαχητικό Καραβά, έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο και την παράταση που ολοκληρώθηκαν στο 1-1.

Στο γήπεδο του Ρέντη, μάλιστα, το συγκρότημα του Μ. Χατζηαλέξη ήταν εκείνο που προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι του Ζότο στο 14ο λεπτό (1-0). Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να αιφνιδιάσουν για δεύτερη φορά τους αντιπάλους τους, καθώς είχαν δοκάρι σε φάουλ του Ηλιάδη στο 25'. Από την άλλη, ο Εθνικός ισοφάρισε στο 50' με γυριστό σουτ του Σάμιου (1-1), για να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση όπου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 112' λόγω αποβολής του Διάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ωστόσο, έχασαν απίστευτη ευκαιρία για το νικητήριο γκολ, καθώς από το σουτ του Παπαγεωργίου η μπάλα χτύπησε πάνω σε δύο αμυντικούς που βρίσκονταν στην εστία και εξοστρακίστηκε!

Στη «ρώσικη ρουλέτα» οι Σάμιος, Παπαγεωργίου, Δρόσης και Νταλακούρας αποδείχθηκαν εύστοχοι, εν αντιθέσει με τον Σταύρου που νικήθηκε από τον Μπαντίκο, ο οποίος από την πλευρά του αστόχησε και μετατράπηκε σε μοιραίο. Νωρίτερα στη διαδικασία ο Κούμπουλα είχε αποκρούσει τη δεύτερη εκτέλεση.

Διαιτητές: Μπαλαχούτης, Φραγκιαδάκης-Καρακελλές

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Μάτσης, Παπαγγελής, Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης, Παπανικολάου (70' Μπουρντένης), Νικολόπουλος, Παυλίδης, Κάραβος, Ηλιάδης, Ζότο (103' Καλύβας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντες): Πίνης (60' Κούμπουλα), Πλουμάτος (65' Παπαγγελής), Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης (46' Παπαγεωργίου), Θεοδώρου, Νταλακούρας, Διάκος, Δώδας (46' Σάμιος), Μπερνιδάκης (65' Βλαχόπουλος), Αντωνίου (91' Σταύρου), Δρόσης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares