Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 15:13

Το... έσωσε η Θύελλα Ραφήνας κόντρα στον Άρη Πετρούπολης

Πολυ όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο 'Παναγιώτης Σκούφας' της Ραφήνας εκεί που η τοπική Θύελλα έμεινε στο 1-1 με τον Άρη Πετρούπολης.

Οι φιλοξενουμενοι όντες καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να αποδράσουν με το διπλό από μια... δύσκολη έδρα παρότι είχαν τις ευκαιρίες να τελειώσουν το... ματς και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στην Θύελλα Ραφήνας αφού στο 6' ο Τόσκα έκανε τη σέντρα όμως ο Καραστέργιος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Μπρέμπου.

Στη συνέχεια ο Άρης πήρε τα ηνία του αγώνα και ανέβασε στροφές χάνοντας σημαντικές στιγμές.

Στο 15' η ατομική ενέργεια και το σουτ του Τσερκώνη δεν βρήκε στόχο ενώ στο 21' ο Μανδαμαδιώτη έκανε το γύρισμα και ο Φύτρος που βρήκε τη μπάλα είδε τον συμπαίκτη του Κουμή να μπλοκάρει προς ανακούφιση του. Στο 24' ο Τόσκα από το σημείο του πέναλτι σούταρε άουτ ενώ στο 28' ο Άρης φώναξε για πέναλτι σε χέρι αντιπαλου μετά την κεφαλιά του Τσατσαρή.

Στο 44' έγινε το 0-1 όταν ο Αντωνακόπουλος βρήκε τον Ντάφλα και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογία στον Άρη Πετρούπολης που έφτασε κοντά στο 0-2 στο 46' . Ο Σαμαράς έκλεψε τη μπάλα από τον Γεωργόπουλο και βρέθηκε απέναντι από το Κουμή όμως δεν πλάσαρε σωστά δίνοντας δικαίωμα στον τερματοφύλακα της Θύελλας να αποκρούσει. Στο 47' ο Κουμής απέκρουσε το μονοκόμματο σουτ του Ντάφλα ενώ στο 48' οι Ρέτσος και Σαμαράς άλλαξαν ωραία τη μπάλα και ο τελευταίος που έκανε το σουτ είδε τον Κουμή να μπλοκάρει και πάλι. Στο 55' ο Αντωνακόπουλος σούταρε ψηλά άουτ μετά τη σέντρα του Τσατσαρή για να φτάσουμε στο 62' που έγινε η ισοφάριση. Ο Παντελίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο σουτ νίκησε τον Καραστέργιο για το 1-1. Στο 71' ο Γκουμας είχε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Θύελλα Ραφήνας όμως έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ, με τον Άρη να βρίσκει δίχτυα στο 72' με τον Γκούφα όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 75' ο Άρης έχασε την τελευταία του ευκαιρία στο ματς όταν ο Αργυρίου είδε την κεφαλιά που έπιασε από το ύψος της περιοχής να σταματάει στα σώματα.

Μέτρια έως κακή η διαιτησία του Τριανταφύλλου που έχασε αρκετές φάσεις.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης) Κουμής, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος (58' Μαντζώρος) Σουλτανίδης (61' Ντόσκας), Γούλας (58' Αράπης), Μαρτίνος, Παντελίδης, Μπρέμπος (76' Νάκας), Τόσκα, Γκούμας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καραδήμος) Καραστέργιος, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης, Τσατσαρής, Κρητικός, Ρέτσος (90+4' Γεραγωτέλλης), Τσερκώνης, Ντάφλας (65' Γκούφας), Νάτσης, Αντωνακόπουλος, Σαμαράς (75' Αργυρίου).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares