Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 15:11

Συνεχίζει με νίκες Εθνικός Πειραιά

Ήταν να μην πάρει... μπρος ο Εθνικός, που πηγαίνει από νίκη σε νίκη και κοιτάζει πλέον σε άλλα... διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα στον 5ο όμιλο!

Στο γήπεδο Περάματος και παρουσία εκατοντάδων φίλων του που δημιούργησαν ατμόσφαιρα... απ' τα παλιά, η ομάδα του Πειραιά έκαμψε την αντίσταση της ΑΕ Μοσχάτου (1-0), πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μαρκό!

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο πέτυχαν ένα γκολ και έχασαν ορισμένες ευκαιρίες για ακόμη ένα. Στο 7ο λεπτό ο Μακρυγιάννης νικήθηκε από τον Τσάκαλο από θέση τετ α τετ με τον Τσάκαλο, στο 15' η μπάλα έφυγε σύρριζα από το δοκάρι στο σουτ του Ζωγραφάκη, στο 20' ο γκολκίπερ των πράσινων απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Διάκου, για να φτάσουμε στο 25' όπου ήρθε το «χρυσό» γκολ για τους κυανόλευκους. Σε σέντρα που επιχείρησε ο Αντωνίου, ο Μακρυγιάννης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων! Στο 35' ο Διάκος έπιασε δυνατό σουτ και ανάγκασε τον Τσάκαλο σε δύσκολη απόκρουση στο «Γ» της εστίας του. Στο ίδιο διάστημα, οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει στο 12ο λεπτό, όταν το πλασέ του Ψυχογιού απέκρουσε σωτήρια ο Κούμπουλα. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με το Μοσχάτο να ανεβάζει την απόδοσή του, αλλά να μην καταφέρνει να απειλήσει με αξιώσεις. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να έχουν «κλειδώσει» το «τρίποντο», σε μία φάση όπου ο Μακρυγιάννης σούταρε άουτ με καλές προϋποθέσεις. Πάντως, θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποί του ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Ψυχογιός από τον Κατσογιάννη, με τον διαιτητή Ψαρίδη να διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Τζέλος (Αθηνών)-Αρέστης (Δωδεκανήσου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Θεοδώρου, Νταλακούρας, Σταύρου (70' Πλουμάτος), Διάκος (80' Κώστας), Αντωνίου (80' Παπαγεωργίου), Μακρυγιάννης (80' Σάμιος), Δρόσης (65' Μπερνιδάκης)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Ανδρίκος, Τζωρτζάτος, Κατίδης (65' Ποιμενίδης), Βαλμάς (78' Ζορμπάς), Λάμπρου, Ψυχογιός, Πασαλίδης, Σιμονιάν (46' Παυλάκης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares