Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 14:06

Εντός έδρας ήττα της ΑΕ Μυκόνου από τη Θύελλα Ραφήνας

Η ΑΕ Μυκόνου ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από τη Θύελλα Ραφήνας για την 27η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η Μύκονος δημιούργησε την πρώτη φάση στο ματς, με το μακρινό συρτό σουτ του Πάγια στο 19' με εκτέλεση φάουλ να περνάει δίπλα από την εστία, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Πινέιρο να εκτελεί από μακριά το φάουλ και να σημαδεύει το δοκάρι του Κουμή.

Η Θύελλα απάντησε στις ευκαιρίες στο 26'. Ο Κωτσάκης βρέθηκε στα αριστερά μέσα στην περιοχή, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Διαμαντή.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 41' για να πάρουν το προβάδισμα, αλλά ο Διαμαντής έδιωξε εντυπωσιακά με τα ακροδάκτυλα την κεφαλια που έγινε από κοντά.

Η Μύκονος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 55', με τον Πινέιρο να βγαίνει μόνος του από τα αριστερά προ του Κούμη αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό, με τους αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα.

Και λίγο αργότερα η Θύελλα πήρε το προβάδισμα. Στο 61' ο Κωτσάκης βρήκε τον Κοντογιάννη από τα δεξιά στην περιοχή και με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Διαμαντή για το 0-1.

Στο 80' οι Μυκονιάτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχει κίτρινη κάρτα στον Σγούρι για θέατρο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Χίσο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2.

Η ΑΕ Μυκόνου δεν τα παράτησε και προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς αλλά ο Γκούφας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κουμή στο 90'.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς ο Σγούρι δέχτηκε δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις και αποβλήθηκε.

ΑΕ Μυκόνου: Διαμαντής, Ράγια (88' Κουτρούτσος), Κατσουλης, Τράκας (76' Αρκούδας), Σγούρι, Μουρίκι, Πινέϊρο (66' λ. τρ. Καμπεράι), Ιωσιφήδης, Αρμάντο, Ντοριάνο (76' Κέμπε), Πάγια (88' Μπάλλα)

Θύελλα Ραφήνας: Κουμής, Αγγελής, Φλώρος, Φύτρος, Ανδρικός, Νταφλάς, Κοντογιάννης (89' Ντολλάνι), Μαρτίνος, Κωτσάκης (85' Σάνι), Μακροδημήτρης (77' Ντόκο), Χίσο (89' Παρασκευόπουλος)

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares