Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 17:25

Εξαιρετική η εμφάνιση της Α.Ε. Μυκόνου και ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο

Άλλη μια πειστική εμφάνιση για την Α.Ε. Μυκόνου που διατήρησε το αήττητο στην έδρα της καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ιστορικό Πανιώνιο.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο που είχε χρόνια να ζήσει τέτοια ατμόσφαιρα οι παίκτες της ΑΕΜ έπαιξαν στα ίσα την ομάδα της Νέας Σμύρνης αποδεικνύοντας ότι η φετινή πορεία στη Γ' Εθνική μόνο τυχαία δεν είναι.

Οι κυανέρυθροι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 7' με υπέροχο πλασέ του Μπρέγκου μετά από σέντρα ακριβείας του Πίσπα. Παρά την ψυχρολουσία η Α.Ε. Μυκόνου ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε με τον Ζγκούρη να ισοφαρίσει στο 32' όταν ο υψηλόσωμος φορ έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Πανιωνίου και με πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Αντωνόπουλου και έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 76' με τον Αχείμαστο και δύο λεπτά αργότερα με εντυπωσιακό σου στην κίνηση από τον Πινέιρο.

Ο Πανιώνιος που έδειχνε ακίνδυνος σε όλο το δεύτερο μέρος έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τσιμπόκα που πλάσαρε μετά από συρτή σέντρα του Διονέλλη και επέκρουσε ο Ντούνης, ενώ στη συνέχεια η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Πανιώνίου και πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Αρκούδας ενώ το τελικό σφύριγμα του Γιώργου Αλατσάκη βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος (84' Κέμπε), Ράγια, Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρη, Μουρίκι (75' Αχείμαστος), Βαλαβανόπουλος, Πινέιρο (91' Στυλιανόπουλος), Παπαδόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Ξυγκόρος, Μίχος, Μπρέγκου, Πίσπας (78' Γροντής), Σέχου (70' Μούντριχας), Καρδάμης, Γκότοβος, Γκίνο, Λίμα (46' Διονέλλης), Τσιμπόκας

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares