Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 16:28

Σπύρος Ξένος: Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν κάθε μέρα εκεί... μέσα κ έξω από το γήπεδο

Μόνο επιτυχημένη μπορεί να κριθεί η χρονιά για την Γυναικεία Ομάδα της ΑΕ Μυκόνου που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή της στην Β' Εθνική κατηγορία.

Ο ''αρχιτέκτονας'' της επιτυχίας, προπονητής της ομάδα, Σπύρος Ξένος με ανάρτηση του ευχαριστεί αυτούς που στάθηκαν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και ειδικά την κα. Μαρία Μπουγιούρη και τον πρόεδρο κ. Σταματη Δακτυλίδη, που έδιναν λύση σε κάθε πρόβλημα.

 Η ανάρτηση του:

Μια παρά πολυ δύσκολη χρόνια για την ομάδα μας έφτασε στο τέρμα της παρά τα πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα της χρονιάς με αγάπη, διάθεση κ πολύ τρέξιμο από αρκετά άτομα καταφέραμε να τερματίσουμε στη 4η θέση και πολύ κοντά στις πρώτες θεσεις του ομίλου.

θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας που ήταν κάθε μέρα εκει μέσα κ έξω από το γήπεδο που χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 2 ανθρώπους που με την οικονομικη τους στήριξη σε ότι κ αν ζητήσαμε ήταν πάντα εκει με χαρά και μόνο με χαρά να βοηθήσουνε.. ξεκινάω με την κ Μαρια Μπουγιουρη που ήταν η «μαμα» όλων ο άνθρωπος που πριν καν πουμε τι θελουμε το είχε ολοκληρώσει τ ίδια μέρα πλέον θεωρεί την ομάδα μας οικογένεια της και κάτι παραπάνω … και 2ον Ο Άνθρωπος ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου ο κυριος Σταμάτης Δακτυλίδης όπου κάθε φορά που βρίσκαμε δυσκολίες η συναντήσαμε δύσκολες καταστάσεις με τους άξιους συνεργάτες του ήταν εκει και τους ευχαριστούμε παρά πολύ….

Ελπίζω να συνεχίσουμε όλοι μαζί γιατί εκτός από το γυναικείο τμήμα εκπροσωπούμε ενα ολόκληρο νησί..

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares