Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 18:46

Παρελθόν ο Μουσταφίδης από την Μαρκό!

Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην επιστροφή της Μαρκό στις εθνικές κατηγορίες. Ο Παύλος Μουσταφίδης ήταν εκ των πυλώνων στην αμυντική γραμμή των πρασίνων αφού με την προσωπικότητα του, το ταλέντο του και τις ικανότητες του βοήθησε σημαντικά τους πράσινους.

Ωστόσο μετά από δυο χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στη συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικός μέσος ήταν και φέτος από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, παρ' όλα αυτά, αποφάσισε να μην συνεχίσει να είναι κάτοικος Μαρκόπουλου.

Μάλιστα ήδη αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του καθώς υπολογίζουν πολλά στην εμπειρία του και στις παραστάσεις που έχει ως ποδοσφαιριστής ο "Μούστα".

Για πολλά χρόνια ήταν σημαία της Καλλιθέας έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αχαρναϊκό, Αία Σαλαμίνας, Διαγόρα, Ηλυσιακό, Κηφισιά, Εθνικό Πειραιά και αυτό δείχνει ότι είχε ρόλο πρωταγωνιστή σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares