Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 10:38

Τέλος Τερεζόπουλος-Γκοβερίνος από τον Εθνικό Πειραιά

Το ματς με την Καλλιθέα ήταν το τελευταίο για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο και Γιώργο Γκοβερίνο στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Πειραιά.

Η τέταρτη ήττα (είχαν προηγηθεί από Φωστήρα, Άγιο Ιερόθεο και Θύελλα Καμαρίου) και οι δυο ισοπαλίες με Άνω Μερά και Κερατσίνι, διατηρούν την ομάδα σε δύσκολη θέση, παρ' όλα αυτά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ενημερώνει παρά την εξαιρετική δουλειά των δυο προπονητών, ''το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα παίζεται με άλλους όρους''.

Το δελτίο τύπου

Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους προπονητές Δ. Τερεζόπουλο και Γ. Γκοβερίνο.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία τους και για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν χτίζοντας μια πολύ ελπιδοφόρα ομάδα κυριολεκτικά από το μηδέν. Το ήθος οι γνώσεις και η ποιότητα που έχουν σαν άνθρωποι είναι εξαιρετικά σπάνια στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παρότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, δυστυχώς στην Ελλάδα και ειδικά στην Γ Εθνική το ποδόσφαιρο παίζεται με άλλους όρους και επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες.

Επίσης η Διοικούσα επιτροπή ενημερώνει ότι θα υπάρξουν και Διοικητικές αλλαγές στο ποδοφσφαιρκό τμήμα του Συλλόγου μας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares