Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 11:36

Προοδευτική: Νέος πρόεδρος ο Αραβαντινός

Πραγματοποιήθηκε συμβούλιο στις τάξεις της Προοδευτικης σήμερα το απόγευμα το οποίο είχε διάρκεια τουλάχιστον τρεις ώρες.

Το πρώτο θέματα που συζητήθηκε ήταν η παραίτηση του κ. Βασίλη Κατσαρού που έγινε αποδεκτή ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο και αφού βάσει νόμο έπρεπε να αντικατασταθεί το κενό, τη θέση του πήρε στο συμβούλιο ο Πέτρος Στεργίου.

Παράλληλα, έγινε αναδιάρθρωση του Δ.Σ., με τον Αντώνη Αραβαντινό να αναλαμβάνει την προεδρία.

Δείτε τις υπόλοιπες θέσεις.

Πρόεδρος: Αντώνης Αραβαντινός

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Ταμβάκης

Γενικός Γραμματέας Πτερνάς Σωκράτης

Ειδικός Γραμματέας Κώστςα Μάκρας

Ταμίας Νίκος Μπάικας,

Μέλη: Λεκάι Φατμίρ,

Χαρτόπης Χρήστος

Κουκοβίνης Ιωάννης

Χατζηαθανασίου Βασίλη

Στεργίου Πέτρος

Υπεύθυνος Μπάσκετ Λαουτάρης Γεώργιος.

Ομόφωνα μετά διεξοδική συζήτηση που έγινε μεταξύ τριών προσώπων, γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο κ. Αλέκος Νταβάλης που επιστρέφει στο σύλλογο.

Παράλληλα το συμβούλιο αποφάσισε την επικυρωποίηση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας.

Επίσης αποφάσισε την πρόσληψη δυο γραμματέων για να στελεχώσουν τα γραφεία του συμβουλίου τα οποία στεγάζονται στο παλιό δημαρχείο του Κορυδαλλού αλλά και εκείνα των ακαδημιών. Σε αυτό το σημείο η ιστορική ομάδα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της περιοχής κ. Χουρσαλά που μας παραχώρησε έναν ακόμη επιπλέον χώρο για ευρύτερες συνεδριάσεις.

Συν τοις άλλοις, χαιρέτησε και ευχαρίστησε το σύνδεσμο φίλων Προοδευτικής ''NO GATE'' για την αυτόβουλη αποχώρηση τους από το γήπεδο, προκειμένου να ανακατασκευαστεί και λειτουργήσει ο συγκεκριμένος χώρος για τις ακαδημίες.

Καθορίστηκαν επίσης επιτροπές που θα ασχοληθούν με τις μεταγραφές, όμως δεν μπορεί να ανακοινωθούν τα ονόματα καθώς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες.

Παράλληλα, έγινε καταμέτρηση του μπάτζετ και με τα τωρινά δεδομένα αυτό που προκύπτει αναφορικά με τους στόχους είναι ότι η Προοδευτική θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα έχει μάχεται κάθε Κυριακή για τη νίκη χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό η άνοδος.

Παράλληλα, μέχρι την Τετάρτη θα έχει γίνει συζήτηση με 9 ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν νέες συναντήσεις.

Προπονητής και την γενική εποπτεία της Κ17 θα έχει ο Αντώνης Καλαμάκης, ενώ σημαντικό προνόμιο για τους γονείς της ακαδημίας προέκυψε από τη συζήτηση.

Όποιος γονέας πηγαίνει το παιδί του στην ακαδημία της Προο θα αποκτά ένα διαρκείας ΔΩΡΕΑΝ για τη μεγάλη εξέδρα.

Συν τοις άλλοις πολύ σημαντική απόφαση που πάρθηκε έχει να κάνει με τις ονοματοδοτήσεις που θα δοθούν σε διάφορους χώρους του γήπεδού από πρόσωπα που έχουν συνδέσει την παρουσία τους με την ομάδα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares