Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 17:17

Φιλική επικράτηση του Άρη Πετρούπολης απέναντι στον Φωστήρα

Εξαιρετικός ο Αρης Πετρούπολης στο φιλικό με τον Φωστήρα στο γήπεδο Αλκυων επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα ήταν καλύτερο αφού περιόρισε τον αντίπαλο στο μέγιστο βαθμό έχοντας και κάποιες προϋποθέσεις για γκολ απέναντι από την εστία του Φονέα.

Από την άλλη ο Φωστήρας εμφανίστηκε κουρασμένος από την κοπιαστική προετοιμασία χωρίς να βγάλει αρκετή επιθετικότητα στο παιχνίδι του.

Στα θετικά η επανεμφάνιση του ποδοσφαιριστή του Άρη, Δημήτρη Τσατσαρή, ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στο 10' το Φάουλ του Μαρίνου πέρασε άουτ, ενώ στο 17' το σουτ του Αντωνακόπουλου κατέληξε στα σώματα ενώ στο 18' ο Κασνέτσι με κεφαλιά απομάκρυνε με το κεφάλι τη σέντρα του Μανδαμαδιώτη. Στο 37' ο Φωστήρας σκόραρε με τον Πεχλιβανίδη όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 57' ο Άρης έκανε το 1-0 όταν ο Μαρίνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Αργυριου και με κεφαλια ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 58' ο Αργυρίου με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα άουτ μετά τη σέντρα του Μανδαμαδιώτη, ενώ στο 63' ο Ρουμπής έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα στον Χριστόπουλος και ο τελευταίος έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Άρη Πετρούπολης να πραγματοποιεί την επέμβαση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 77' ο Αργυρίου με σουτ βρήκε δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Τσουβαλτσίδης έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιαννης Σιλεβιστας) Ρουμπής, Μανδαμαδιωτης, Τσερκώνης, Μεναι, Λεβεντης, Γεραγωτελλης, Γαγγος (65' Τσατσαρης), Αντωνακοπουλος (88' Φαρμάκης), Αργυριου, Μαρινου (72' Τρακόσης), Μπιμαϊ (60' Γκούφας ((89' λ.τρ. Κορώνης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιαν): Φυλακτός (70' Μάνος) Νταουλιας, Παρασκευόπουλος (65' Τζιατζιος), Πεχλιβανίδης, Λώλος, Χριστόπουλος (82' Μανωλάς), Πινιωτης (46' λ.τρ. Μπονγκ), Ξενοπανάγος(20' λ.τρ. Μπερνιδάκης), Κασνέτσι, Σταμούλης, Τσουβαλτσιδης,.

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares