Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 21:43

Παπαματθαιάκης: «Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα»

Τις πρώτες σκέψεις του, από την κλήρωση του πρωταθλήματος, μοιράστηκε με το Soccerlive ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος θα παρατάξει την Κυριακή την ομάδα του κόντρα στον Άρη Πετρούπολης.

Ο Κρητικός προπονητής μίλησε με εγκωμιαστικό τρόπο για τον αντίπαλο και τον προπονητή του, Γιάννη Σιλεβίστα, ενώ υπογράμμισε ότι στις τάξεις του Αλμυρού υπάρχουν υψηλές βλέψεις για τη φετινή σεζόν. «Μετά από πάρα πολύ μεγάλο διάστημα προπονήσεων και φιλικών προετοιμασίας, ήρθε η ώρα -επιτέλους- να ξεκινήσει ίσως το δυσκολότερο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να έχουμε υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα και όλα αυτά εύχομαι και ευελπιστώ να φανούν από αγωνιστική σε αγωνιστική» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα η οποία -όπως όλες οι πρεμιέρες- είναι ιδιαίτερη και κρύβει πάντα δυσκολίες, αλλά από τη στιγμή που μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από την κλήρωση να ξεκινήσουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ σοβαροί και έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ αξιόλογο αντίπαλο, που θεωρώ ότι θα είναι από τις καλές ομάδες της Κατηγορίας. Πρώτες μου πληροφορίες έιναι ότι πρόκειται για μία πολύ σοβαρή ομάδα. Γνωρίζω τον προπονητή, γνωρίζω τη φιλοσοφία του, είναι ένα αξιόλογο παιδί ο Γιάννης (σ.σ. Σιλεβίστας), πάντα σκληροτράχηλες και δύσκολες οι ομάδες του. Ευχή μου είναι να γίνει ένα πραγματικό όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».

Στον επίλογό του, ο Μ. Παπαματθαιάκης ευχήθηκε «να έχουν υγεία όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλοι οι προπονητές σε όλες τις ομάδες, να το ευχαριστηθούμε και στο τέλος της χρονιάς να υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και για την κορυφή και για την ουρά».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares