Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 19:22

Νίκη με ανατροπή για το Μοσχάτο κόντρα στον Εθνικό

Ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος, αποβολές και τέρματα διεξήχθη στο γήπεδο του Μοσχάτου, με την τοπική Ένωση να καταφέρνει να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον Εθνικό!

Έτσι, οι πράσινοι έδειξαν ότι συνήλθαν αμέσως μετά τη «βαριά» ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Αλμυρό.

Του Νικόλα Κοτσώνη

Η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ νωρίς στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό όταν ύστερα από σέντρα του Ντάφλα, ο Νταλακούρας με έξυπνη κίνηση στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1. Το προβάδισμα του Εθνικού δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 19ο λεπτό το Μοσχάτο έφτασε στην ισοφάριση. Ο Σιμονιάν έβγαλε μια μπαλιά ακριβείας στην πλάτη της άμυνας, και ο Παυλάκης που βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Κούμπουλα ισοφάρισε για το 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Επιπλέον, στο 38' ο Πασαλίδης έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ύστερα από ελιγμούς του στη μεγάλη περιοχή, το τελικό πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Η φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα, ο Σιμονιάν έκανε ένα μαρκάρισμα εκτός φάσης που αποτέλεσε την αφορμή για σύρραξη. Η κατάληξή της ήταν οι κίτρινες κάρτες στους Πασαλίδη, Σιμονιάν και Ζωγραφάκη. Επίσης, κόκκινες κάρτες αντίκρισαν ο προπονητής του εθνικού Θεόφιλος Καλύβας και ο τεχνικός διευθυντής του Μοσχάτου, Αντώνης Καρπούζας. Στο δεύτερο μισό και ειδικότερα στο 65' το Μοσχάτο έκανε την ολική ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έπειτα από σουτ του Πασαλίδη έξω από την περιοχή, ο Κουτσούμπας μπήκε στη φάση και με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 72' ο Σταματόπουλος πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση σε βολέ έξω από την περιοχή του Κώστα. Ο Εθνικός στο 90' έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως στάθηκε άτυχος. Ο Ζωγραφάκης εκτέλεσε το κόρνερ, και ο προωθημένος Βασιλείου είδε την κεφαλιά του να καταλήγει δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Διαιτητές: Ζαφείρης (Ηρακλείου), Μπακογιάννης - Βαμβακάς (Αθηνών)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σήφης Βενάκης): Σταματόπουλος, Ανδρίκος, Σιμονιάν Σταύρου, Τζορτζάτος, Κουτσούμπας (78' Τσέλη) Χαλβατζίου, Πουρσανίδης, Πασαλίδης, Νιζάμης (69' Γκόγκα), Παυλάκης (78' Ποιμενίδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Βασιλείου, Ντάφλας (91' Βλαχόπουλος), Σταύρου (69' Κώστας), Μίλιτς (60' Δώδας) Διάκος, Νταλακούρας, Σάμιος

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares