Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 15:53

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης Πετρούπολης - Πάτησε κορυφή

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Άρη Πετρούπολης πίστευε ότι με το πέρας της 7ης αγωνιστικής η νεοφώτιστη ομάδα θα βρίσκονταν στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Εκμεταλλευόμενος τον παράγοντα έδρα και πραγματοποιώντας ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, η ιστορική ομάδα επικράτησε με 2-1 του ΑΟΑΝ και πέρασε την Μαρκό, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του ομίλου.

Οι ερυθροκίτρινοι είχαν συνοχή στις γραμμές, ενώ στο α' ημίχρονο μπορούσαν να είχαν τελειώσει το ματς αφού δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Στο β' μέρος ο ΑΟΑΝ μείωσε γρήγορα με γκολ του Κίτου, έκλεισε τον Άρη όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Πετρουπολιώτες να πανηγυρίζουν μια τεράστια νίκη.

Στο 8' ο Αντωνακόπουλος έκανε το σουτ όμως ο Κασσωτάκης έδιωξε σε κόρνερ στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα.

Στο 29' ο διαιτητής Αλαφογιάννης έδωσε πέναλτι σε χέρι του Πυθαρούλη εντός περιοχής, με τον Αργυρίου να ευστοχεί από τα 11 βήματα για το 1-0.

Στο 31' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν με τη σειρά τους χέρι εντός περιοχής όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 34' ο Μενάι έκανε το σουτ όμως ο Κασσωτάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 36' ο Άρης Πετρούπολης έκανε δυο τα τέρματα του, όταν ο Γάγγος έδωσε στον Αργυριου ο τελευταίος με τακουνάκι βρήκε τον Αντωνακόπουλο ο οποίος με άψογο πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κασσωτάκη για το 2-0.

Στο 44' ο Γκούφας είχε την ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 όμως δεν τα κατάφερε.

Στην επανάληψη ο ΑΟΑΝ μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο και μείωσε στο 47' όταν ο Κίτος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1.

Στο 50' ο Άρης είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα όμως το φάουλ του Γάγγου πέρασε μόλις άουτ. Στο 58' ο Ρουμπής έκανε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Νοκάι στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Στο 62' ο Αντωνακόπουλος είδε την εκτέλεση του με φάουλ να περνάει λίγο άουτ ενώ στο 63' ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσερκώνη σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κασσωτάκη. Στο 67' το σουτ του Μελισσόπουλου πέρασε άουτ ενώ στο 88' ο ΑΟΑΝ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν ο ανενόχλητος μέσα στην περιοχή Φουκαράκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Τσερκώνης (63' λ.τρ. Κορώνης) Τσατσαρής, Μενάι, Λεβέντης, Γεραγωτέλλης, Γάγγος (87' Φαρμάκης), Αντωνακόπουλος, Γκούφας (86' Σαμαράς), Αργυρίου (87' Ζέρβας).

ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης) Κασσωτάκης, Τσανάι, Χύσι, Κίτος (74' Δολαψάκης), Φουκαράκης, Πυθαρούλης (46' Νοκάι), Λάμπρου, Ζέλιος, Μηνάς, Μελισσόπουλος (87 Τζιλαι), Σεχου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares