Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 20:24

Ο Γιούχτας λύγισε την πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας

Την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση επιβεβαίωσε ο Γιούχτας και έφτασε στην τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο «Μαρκομιχελάκειο» και άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο, η ομάδα των Αρχανών επικράτησε με 2-1 της πρωτοπόρου Θύελλας Ραφήνας, που υπέστη την τέταρτη ήττα της.

Μόλις στο 17ο λεπτό ο Τζανής άνοιξε το σκορ με θαυμάσιο σουτ έπειτα σέντρα του Νύκταρη και απομάκρυνση της μπάλας στο δοκάρι από τον Τόσκα (1-0), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα για να φέρουν το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν καλά το υπέρ τους αποτέλεσμα και, μάλιστα, εδραίωσαν το προβάδισμά τους στο 90' με γκολ του Ροβίθη με ανεπανάληπτο σουτ από μακρινή απόσταση (2-0). Το μόνο που κατάφεραν οι «λιγνιτωρύχοι» ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 στο 92', με τον Μπρέμπο να παίρνει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει από κοντά, μετά από απόκρουση του Χρήστου σε σουτ του Νάκα.

Διαιτητές: Κουκλάκης (Χανίων), Καφεσάκης-Σιγανός (Λασιθίου)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Τζανής, Δωματάς (84' Κόκκινος), Αργκιλέσι, Ψαρράς, Νύκταρης (93' Δασκαλάκης), Ροβίθης (93' Τσαμαντιώτης), Αζίζι (68' Κοντογιάννης), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Πλουσής

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Νάκας, Φύτρος, Μαντζώρος (46' Αράπης), Ντόσκας (74' Σουλτανίδης), Γούλας, Μαρτίνος, Δημητρίου (85' Σαμάρκος), Μπρέμπος, Τόσκα, Γκούμας.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares