Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 18:09

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε Κω (0-0) και με Αιολικό (1-1) ο Πανιώνιος επανήλθε στις επιτυχίες και, συγχρόνως, ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο, παραμένοντας στο -2 από τον πρωτοπόρο Αιολικό.

Η ομάδα του Ν. Κούστα επιβλήθηκε με 4-1 της ΑΕ Ερμιονίδας, που παρά την προσπάθειά της και την καλή της παρουσία σε μεγάλα διαστήματα, σε ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα της δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι κυανέρυθροι, ωστόσο, δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν την επικράτησή τους, η οποία σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Στούπη, σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Νικολόπουλο στο 38ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ του Τσίπρα (1-0), ενώ στο 11' ο Γεωργούσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά μετά από κεφαλιά πάσα του Καλύβα σε κόρνερ του Γροντή για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με δυνατό σουτ του Τρέσα από το ύψος της περιοχής στο 21ο λεπτό, όμως στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος «καθάρισε» το ματς. Στο 74' ο Τσιμπόκας πέτυχε το 3-1 με κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του Σαμαρά, ενώ στο 84' ο Πίσπας διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι από την ΑΕ Ερμιονίδας έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σπήλιου «τόσο σε αποφάσεις του, όσο και στον πειθαρχικό έλεγχο». Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί της, στο 18' ο Καλύβας, όντας μέσα στην περιοχή, σε διεκδίκηση με τον Τριμπόνια, πέφτοντας, έδιωξε την μπάλα με το χέρι, όμως ο ρέφερι έδειξε νσ συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 29' κάνουν λόγο για πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα του Μπρέγκου στον Φερεκίδη, που ήταν έτοιμος να απειλήσει, ενώ συμπληρώνουν ότι στο 87' ο Μίχος ανέτρεψε εντός περιοχής τον Άντουνιτς, αφού πρώτα ο τελευταίος είχε «κόψει» την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, με τον Σπήλιο να αφήνει το ματς να συνεχιστεί.

Διαιτητές: Σπήλιος (Κορίνθου), Μπλαβάκης-Μπιμπάκης (Ηρακλείου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Πριόνας, Διονέλλης, Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου, Τσίπρας (79' Καρδάμης), Πίσπας, Γεωργούσης (67' Τσιμπόκας), Γροντής (79' Λίμα), Στούπης (38' λ.τρ. Γκίνο)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαμαράς, Κουζής (22' Νικολόπουλος), Μηλιώτης, Βιρβίλης, Τζιέρης, Ι. Κάλα (80' Καράι), Φερεκίδης, Τρέσα, Κοτσοβός, Άντουνιτς, Τριμπόνιας (57' Μαστοράκης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares