Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 18:38

Νίκη-ανάσα για τον Εθνικό Πειραιά

Σε ένα ματς που είχε αρχίσει να αποκτά υψηλό βαθμό κρισιμότητας, ο Εθνικός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πήρε τη νίκη, που σημαίνει αύξηση συγκομιδής, αλλά και τόνωση της ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Πειραιά «καθάρισε» με 2-0 στο γήπεδο Περάματος τη Θύελλα Ραφήνας, που έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και ευλόγως γνώρισε την ήττα. Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις, σημειώνοντας δύο γκολ από το πρώτο ημίωρο. Σε φάση διαρκείας στο 12ο λεπτό ο Αντωνίου σκόραρε με κοντινό πλασέ, αφού πρώτα ο Μακρυγιάννης νικήθηκε από τον Κουμή και ο Δρόσης είδε στη συνέχεια την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι από το δικό του σουτ (1-0). Στο 23' οι γηπεδούχοι έφυγαν σε υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μακρυγιάννης έκανε την ασίστ για τον Δρόση και εκείνος από θέση τετ α τετ με πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-0, δίνοντας νέο έναυσμα για πανηγυρισμούς στους φίλους του Εθνικού. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού διαχειρίστηκαν χωρίς πρόβλημα το υπέρ τους αποτέλεσμα και έφτασαν στην επικράτηση.

Διαιτητές: Μόσχου (Λασιθίου), Ανδρέου-Γαλάνης (Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Μαλάι, Κώστας (70' Κατσόγιαννης), Διάκος (63' Σταύρου), Δρόσης (85' Δώδας), Μακρυγιάννης (85' Μπερνιδάκης), Αντωνίου (85' Πλουμάτος)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Τόσκα (46' Αράπης), Νάκας, Φύτρος, Γεωργόπουλος (75' Μαντζώρος), Ντόσκας (46' Δημητρίου), Μαρτίνος, Γκούμας, Σουλτανίδης, Χίσο (84' Σαμάρκος), Παντελίδης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares